Kom til
infoaften

Kom og se om vi er noget for dig

Vil du gerne være sikker på at vælge en efterskole, hvor både fag, faciliteter og stemningen på skolen passer til dig?
Så kom på besøg på Lunderskov Efterskole og se om vi er noget for dig.

corona symbol afstand

Corona-sikker infoaften

Vi holder Corona-sikre infoaftner mindst en gang om måneden. Vi gør alt, hvad der kræves, for at det er sikkert at besøge os.
Hele skolen gøres rent 2 gange om dagen og alle vasker jævnligt hænder eller bruger håndsprit fra standere over hele skolen. Rundvisning sker i helt små hold.
I kan trygt tilmelde jer vores Infoaften.

Kontakt os venligst, hvis I tilhører en særlig sårbar gruppe, så vi kan forberede jeres besøg.

Det får du på en Infoaften:

Forstander Irene Stapel

Mød forstanderen. 20 min.

Ved en kort intro i foredragsalen fortæller forstanderen om efterskole-idéen og om Lunderskov Efterskole specielt. – ca. 20 minutter

Elever viser rundt på skolen

Rundvisning på skolen. 40 min.

Vores dejlige elever viser jer rundt, og I kan stille dem spørgsmål. – ca. 40 minutter

Samtale med familie på infoaften

Samtale med en lærer. Fri tid.

I spisesalen har vi tid til en snak over en kop kaffe med hver familie. I bestemmer, hvor længe.

dato

Datoer for de næste infoaftner:

De næste Infomøder, hvor du kan besøge skolen er:

Tirsdag, den 17. november – klokken 19.00
Tirsdag, den 8. december – klokken 19.00

Tilmeld dig næste infoaften her

[]
1 Step 1

Tilmelding til næste Infoaften

Fornavn(e)
Efternavn
Optagelse som NytårselevEr du interesseret i at blive optaget som Nytårselev?
Postnr.
Telefonnr.
Bemærkninger
0 /
Få tilsendt gratis infopakke
Elev på Lunderskov Efterskole

Eleverne og forstanderen fortalte med stort engagement om skolen, og det var fedt at opleve. Det var vigtigt for mig at besøge skolen, så jeg kunne se min datters reaktion. Hun var fyldt op af indtryk, da vi tog derfra. Besøget gjorde stort indtryk på hende.

Hans-Henrik Kristianser, far til Nellie - besøg 25/8-2020

Infomødet var en rigtig god oplevelse, og vi følte os trygge. Så snart man træder ind på skolen, får man fornemmelsen af, om det er det rigtige sted. Den følelse fik vi hurtigt. Man står tilbage med et godt indtryk af skolen efter infoaftenen.

Betina Lund, mor til Johannes - besøg 4/10-2020

Vi elsker rundvisninger

Vi laver virkelig mange rundvisninger på Lunderskov Efterskole, og vi elsker det. Tag ikke fejl, vi viser rundt for din skyld, men det er som om eleverne bliver gladere for hver gang, de får lov at at fortælle om deres skole. Og sådan skal det være.

Se nogle af vores elever fortælle, hvorfor de elsker rundvisninger.

Lunderskov Efterskole – performance, medier og fællesskab

Vi er en efterskole med 9. og 10. klasse for almindelige unge. Her går 175 elever. Det mener vi er en god størrelse. Skolens fokus er scene-performance og medier – 8 Linjefag i alt.

Linjefaget TV & Medier på Lunderskov Efterskole

Kender du Lunderskov Efterskole?

Lær os at kende på 5 minutter