Kom til Digital Infoaften

corona symbol afstand

Corona-sikker digital infoaften

På grund af Coronarestriktioner kan vi desværre ikke tilbyde almindelige infoaftner med rundvisning i øjeblikket.

I stedet tilbyder vi en digital udgave, hvor I er derhjemme og vi er på skolen. Det hele tager max en time og tæller som et almindeligt besøg på skolen, så du efterfølgende kan tilmelde dig dit ønskede skoleår.

Det får du på en Digital Infoaften:

Forstander Irene Stapel

Mød forstanderen. 10 min.

Ved en kort live-intro i foredragsalen fortæller forstanderen om efterskole-idéen og om Lunderskov Efterskole specielt. – ca. 10 minutter.

Elever viser rundt på skolen

Rundvisning på skolen. 15 min.

Eleverne er desværre ikke på skolen, men nogle af vores dygtige lærere viser jer rundt. Ca. 15 min.

Samtale med familie på infoaften

Samtale med en lærer. Fri tid.

I spisesalen har vi tid til en snak over en kop kaffe med hver familie via Google Meet. I bestemmer, hvor længe.

dato

Datoer for de næste infoaftner:

Vi afholder desværre ikke flere infoaftner i dette skoleår

Tilmeld dig herunder

Tilmeld dig næste infoaften her

[]
1 Step 1

Tilmelding til næste Digitale Infoaften

Fornavn(e)
Efternavn
Postnr.
Telefonnr.
Bemærkninger
0 /
Få tilsendt gratis infopakke
Elev på Lunderskov Efterskole

Eleverne og forstanderen fortalte med stort engagement om skolen, og det var fedt at opleve. Det var vigtigt for mig at besøge skolen, så jeg kunne se min datters reaktion. Hun var fyldt op af indtryk, da vi tog derfra. Besøget gjorde stort indtryk på hende.

Hans-Henrik Kristianser, far til Nellie - besøg 25/8-2020

Infomødet var en rigtig god oplevelse, og vi følte os trygge. Så snart man træder ind på skolen, får man fornemmelsen af, om det er det rigtige sted. Den følelse fik vi hurtigt. Man står tilbage med et godt indtryk af skolen efter infoaftenen.

Betina Lund, mor til Johannes - besøg 4/10-2020

Vi elsker rundvisninger

Vi laver virkelig mange rundvisninger på Lunderskov Efterskole, og vi elsker det. Tag ikke fejl, vi viser rundt for din skyld, men det er som om eleverne bliver gladere for hver gang, de får lov at at fortælle om deres skole. Og sådan skal det være.

Se nogle af vores elever fortælle, hvorfor de elsker rundvisninger.

Lunderskov Efterskole – performance, medier og fællesskab

Vi er en efterskole med 9. og 10. klasse for almindelige unge. Her går 175 elever. Det mener vi er en god størrelse. Skolens fokus er scene-performance og medier – 8 Linjefag i alt.

Linjefaget TV & Medier på Lunderskov Efterskole

Kender du Lunderskov Efterskole?

Lær os at kende på 5 minutter