Ledig lærerstilling på Lunderskov Efterskole

Drømmer du om at arbejde på en Efterskole?

JOB HOS OS?

Vi har netop to ledige lærerstillinger

Efterskolelærer med viden om produktionsdesign

En filmlærer – læs mere nedenunder her

Filmlærer

Filmlærer på efterskole

– ansættelse pr 1. august 2022

Da vi har fuld fart på at lave film, søger vi en ekstra filmlærer med masser af praksiserfaring til vores store linjefag Filmproduktion.

Ansættelsesgrad

Vi er fleksible i forhold til ansættelsesgrad og fagkombinationer. Hvis du er i tvivl om omfanget af opgaven, så ring og få en snak.

Ansættelsesforhold

Alle ansættelser sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er mandag den 30. maj. 2022. Vi regner med at holde samtaler i uge 22.

Filmproduktion

På Filmproduktion laver vi fortællinger – ikke journalistik og dokumentarer.

Skolens filmlinjer hører til blandt de absolut mest ambitiøse blandt landets efterskole og holder til i vores store flotte mediehus sammen med faget TV & Medier.

Lunderskov Efterskole er vært for Dolly Awards, der er en filmfestival for efterskoler. Næste år har Dolly Awards 10 års jubilæum og planlægning og deltagelse i festivalen er naturligvis en del af dit arbejde.

Hvem er du?

Du har som nævnt masser af praktisk erfaring og har gerne viden om kameraer, optik, mikrofoner, lyssætning og andet grej. Du er god til at tilrettelægge, organisere og kan tålmodigt, men engageret hjælpe eleverne til også at blive det. Måske har du en faglig relevant uddannelse, eller måske har du bare lavet rigtig meget film. Desuden ønsker du at være en naturlig del af efterskolens hverdag med fællesaktiviteter og aften- og weekendtilsyn.

Vi tilbyder

Et energisk og varmt kollegafællesskab på en meget ambitiøs efterskole med virkelig gode rammer for faget. Vi har tre andre lærere tilknyttet filmlinjerne samt to lærere på faget TV & Medier, og de glæder sig til at dele udstyr, studier og ideer med dig.

Vil du vide mere eller sende en ansøgning, så kontakt forstander Irene Stapel Melander.

Irene Stapel Melander

Email: ism@lunderskovefterskole.dk

Lærer med elever i idrætshallen

Det giver så meget mening at være lærer

Job på Lunderskov Efterskole

Vi er en fri skole og derfor er der ingen formelle krav til din uddannelse for at kunne blive ansat. De fleste af vore lærere har en faglig og/eller pædagogisk uddannelse og ikke mindst en masse erfaring fra forskellige organisationer og fritidsbeskæftigelser. Man arbejder kun på Lunderskov Efterskole, hvis man er dybt engageret i sit arbejde. Til gengæld får man rigtig meget igen. Vores hverdag giver så meget mening.

Uopfordret ansøgning

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning som lærer. Send din ansøgning til skolens forstander, Irene Stapel.