Ledig lærerstilling på Lunderskov Efterskole

Drømmer du om at arbejde på en Efterskole?

JOB HOS OS?

Vi søger i øjeblikket en ekstra hjælpende hånd som køkken- og rengøringshjælp på Lunderskov Efterskole. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere herunder om stillingen. Her står også, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at søge jobbet.

Køkken- og rengøringshjælp

køkken- og rengøringshjælp søges

På Lunderskov Efterskole søger vi en medarbejder, der kan varetage en kombination af rengøringsopgaver og køkkenarbejde. Ansættelse snarest muligt.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan også blive en deltidsstilling.

Arbejdstiden er primært i dagtimerne, men der forekommer regelmæssigt
aften- og weekendarbejde.

Uddannelse eller erfaring inden for ernæring er en fordel.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til skolens køkkenchef, Heidi Seerup Christensen eller skolens forstander, Irene Stapel Melander; begge træffes på telefon 7558 6211.

Ansøgningsprocedure

Send en skriftlig ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og dine erfaringer. Ansøgningen sendes til Irene Stapel Melander på ism@lunderskovefterskole.dk

Ansøgningsfristen er den 10. maj 2021, hvorefter vi indkalder udvalgte ansøgere til samtale.

Lunderskov Efterskole søger køkkenmedhjælper
Lærer med elever i idrætshallen

Det giver så meget mening at være lærer

Job på Lunderskov Efterskole

Vi er en fri skole og derfor er der ingen formelle krav til din uddannelse for at kunne blive ansat. De fleste af vore lærere har en faglig og/eller pædagogisk uddannelse og ikke mindst en masse erfaring fra forskellige organisationer og fritidsbeskæftigelser. Man arbejder kun på Lunderskov Efterskole, hvis man er dybt engageret i sit arbejde. Til gengæld får man rigtig meget igen. Vores hverdag giver så meget mening.

Uopfordret ansøgning

Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning som lærer. Send din ansøgning til skolens forstander, Irene Stapel.