Efterskole pris & info om optagelse

Du skal gøre 3 ting, for at blive optaget på Lunderskov Efterskole:
1. Du skal besøge os – tilmeld dig vores Infoaften her 
2. Du skal udfylde den elektroniske tilmelding på hjemmesiden
3. Du skal indbetale tilmeldingsgebyret på kr. : 1.000,-

Er du i tvivl om, hvilket linjefag, du skal vælge, så se her

Efterskole pris – Hvad koster det?

De fleste familier betaler ikke fuld pris for et efterskoleophold, men modtager et tilskud fra staten. Tilskuddet og dermed den endelige efterskole pris afhænger af hustandsindkomsten.
Du kan beregne din pris her. Beregneren kan dog først beregne skoleåret 22/23, når der foreligger et finanslovsforslag (sep/okt). Indtil da kan du bruge sidste års tal og lægge ca. 800,- kroner til den samlede pris.
Ugeprisen uden statstilskud er i skoleåret 2022/23 kr. 2.500,- Prisen inkluderer studieturen til London.

Tilmelding

Du kan blive tilmeldt op til 5 år før planlagt skolestart. Ved tilmelding reserverer du en plads på skolen og en plads på dit ønskede linjefag. For at blive tilmeldt skal du:

  • Udfylde tilmeldingsformularen og sende den elektronisk.
  • Besøge skolen
  • Indbetale tilmeldingsgebyret på kr. 1.000,- (Gebyret refunderes ikke).
Elev der viser rundt på efterskolen

Du skal besøge skolen for at tilmelde dig

Optagelse

10 måneder før dit ophold sender vi dig  “Kontrakt for optagelse på Lunderskov Efterskole”. I kontrakten skriver du under på de gældende regler og vilkår for ophold på skolen og bekræfter hermed din interesse. Senest 1. februar før skolestart skal du indbetale depositum på kr. 2.500,- . Depositum refunderes fuldt ud efter gennemført skoleophold (med evt. fradag for skader). Når du har indsendt kontrakten og indbetalt depositum er du endeligt optaget på Lunderskov Efterskole.

Piger kigger på dig og smiler

Når du har returneret kontrakten og betalt depositum, kan du bare glæde dig til skolestart.

Ledige pladser & ventelister

Vil du være sikker på at få en plads på Lunderskov Efterskole skal du normalt tilmelde dig 2 år før skolestart. – Især hvis du er pige og vil i 10. klasse, skal du skynde dig med tilmeldingen.

Hvis der ikke er en ledig plads til dig, kan du komme på venteliste, Kontakt skolens kontor og hør nærmere.

 

Er der ledige pladser ?

Der er endnu god plads på de fleste linjefag i skoleåret 2021/22. Tilmeldingerne har været og er forsinkede pga Corona, men godt 2/3 af pladserne er fyldt op og enkelte linjefag er tæt på at have venteliste.

Elever venter i kø for optagelse på efterskolen

Tilmeld dig i god tid, så er du sikker på en plads

Seriøst samarbejde

Ligesom mange andre efterskoler har vi indført et tilmeldingsgebyr. Det har vi gjort for at sikre de mest seriøse elever en plads i god tid! Hvis du mener det seriøst med at ville gå på Lunderskov Efterskole, så er vi også seriøse. Derfor kvitterer vi for hver tilmelding med en velkomstpakke. Velkomstpakken er fysisk og består af en smart taske, en flot drikkedunk, et ægte LE krus og diverse andre småting. Men velkomstpakken er også en invitation til altid at være velkommen på skolen og til at bruge os som vejledere i forhold til din skolegang, dit fritidsliv eller hvad du ellers går og tumler med. Ring til os, så skal vi nok være der for dig

Her kan du se den helt aktuelle oversigt over ledige pladser