Efterskole pris og optagelse, find svar og hjælp her

Tag på Lunderskov Efterskole og få venner på en helt ny måde

Efterskole pris & info om optagelse

– Sådan bliver du elev på Lunderskov Efterskole

Først finder du den linje der passer dig bedst ( På vores forside kan du se alle vores linjer på vores efterskole)

Så skal du tilmeldes og når vi nærmer os dit ophold, så skal du endeligt optages.

Tilmelding

Du kan blive tilmeldt op til 5 år før planlagt skolestart. Ved tilmelding reserverer du en plads på skolen og en plads på dit ønskede linjefag. For at blive tilmeldt skal du:

• Udfylde tilmeldingsformularen og sende den elektronisk.
  • Besøge skolen
  • Indbetale tilmeldingsgebyret på kr. 1.000,- (Gebyret refunderes ikke).
Elev der viser rundt på efterskolen

Du skal besøge skolen for at tilmelde dig

Optagelse

10 måneder før dit ophold sender vi dig  “Kontrakt for optagelse på Lunderskov Efterskole”. I kontrakten skriver du under på de gældende regler og vilkår for ophold på skolen og bekræfter hermed din interesse. Senest 1. februar før skolestart skal du indbetale depositum på kr. 2.500,- . Depositum refunderes fuldt ud efter gennemført skoleophold (med evt. fradag for skader). Når du har indsendt kontrakten og indbetalt depositum er du endeligt optaget på Lunderskov Efterskole.

Piger kigger på dig og smiler

Når du har returneret kontrakten og betalt depositum, kan du bare glæde dig til skolestart.

Det er let at finde den endelige efterskole pris med foreningens prisberegner

Efterskole pris – Hvad koster det?

De fleste familier betaler ikke fuld pris for et efterskoleophold, men modtager et tilskud fra staten. Tilskuddet og dermed den endelige efterskole pris afhænger af hustandsindkomsten. Du kan beregne din pris ved at gå til Efterskoleforeningens Prisberegner her
Ugeprisen uden statstilskud er i skoleåret 2018/19 kr. 2.275,- Prisen inkluderer studieturen til London.

Ledige pladser & ventelister

Vil du være sikker på at få en plads på Lunderskov Efterskole skal du normalt tilmelde dig 2 år før skolestart. – Især hvis du er pige og vil i 10. klasse, skal du skynde dig med tilmeldingen.

Hvis der ikke er en ledig plads til dig, kan du komme på venteliste, Kontakt skolens kontor og hør nærmere.

Elever venter i kø for optagelse på efterskolen

Tilmeld dig i god tid, så er du sikker på en plads

Her kan du se den helt aktuelle oversigt over ledige pladser

Seriøst samarbejde