Dreng omgivet af lærere
På Efterskolen er du omgivet af voksne, der elsker deres arbejde

Voksne, der vil dig

Vi der arbejder på efterskolen, er her fordi vi kan lide det. Det er ikke bare et arbejde. Vi har valgt at arbejde med unge mennesker, fordi vi synes, det er meningsfuldt og livsbekræftende. 25 ansatte, er vi – alt i alt. Klar til at lave skole med dig.

Irene Stapel Melander

Irene Stapel Melander

Forstander

Irene er skolens leder med klare holdninger og godt humør. Du vil ofte møde Irene ved morgensamlinger og fortælletimer, for Irene har altid en god historie i ærmet! Irene er faktisk meget veltalende og har sit helt eget ordforråd med ord som Fnyp, EDB-maskineri og skvadoink. ism@lunderskovefterskole.dk

Thomas Stapel Melander

Thomas Stapel Melander

Strategisk Leder

Thomas tager sig af strategisk ledelse, markedsføring og skolens udvikling. Thomas underviser i linjefaget WebMedier og er skolens fotograf. Thomas ser tit meget stresset ud, men vær ikke nervøs, han har bare fået en idé, for han elsker han at finde på nye ting, man kan lave på en efterskole. tsm@lunderskovefterskole.dk

Inger Moltesen Fogh

Inger Moltesen Fogh

Pædagogisk Leder

Inger er Pædagogisk Leder og har ansvar for elevernes trivsel og læring. Inger er et rigtigt kulturmenneske med forstand på sprog, musik, historie og mennesker og er oprindeligt uddannet fløjtenist fra konservatoriet i Esbjerg, men er siden uddannet som lærer. Noget af det skønne ved Inger er, at hun kan sige, hvordan ting skal være, så man hverken får lyst til at diskutere det, eller føler sig talt ned til. Inger underviser i tysk.

if@lunderskovefterskole.dk

Hanne Hansen

Hanne Hansen

Sekretær

Hanne har styr på alt det, vi andre nogle gange glemmer, og det er Hannes venlige stemme, du møder, når du ringer til skolen. Hanne holder også styr på skolens penge og elevernes oplysninger. Hanne har altid en løsning – ring og spørg.   hh@lunderskovefterskole.dk

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Kontorelev

Dorrit er elev på skolens kontor og ret ny, men tag ikke fejl – hun kan allerede mange ting. Dorrit er, som man kan se, et meget smilende menneske, – og det er godt, når man både skal betale regninger, tage telefonen og tale med elever på én gang.

dh@lunderskovefterskole.dk

Anders Bock

Anders Bock

Lærer - Filmproduktion

Anders er uddannet lærer og selvlært radiovært. Anders er sådan et mennesker, der altid ser ud som om, han bare har ventet på at du skulle komme og spørge. Han har en meget stor JA-Hat og er helt pjattet med at hjælpe andre. Anders er flyvende – også i bogstavelig forstand, når han i sin fritid tumler rundt i luftrummet over flyvestation Skrydstrup. Anders underviser i 9. klasse i dansk, samfundsfag og historie

ab@lunderskovefterskole.dk

Anja Tye

Anja Tye

Lærer - Teater

Anja er uddannet i fysisk teater og dans i London og underviser på skolens teaterlinje. Det er Anja,  der på magisk vis kan få dans og teater til at flyde sammen, så man ikke kan se forskel. Anja er altid enten rødhåret eller meget rødhåret og hendes humør er også fyldt med glade farver. Når Anja har vagt, sætter hun de mest mærkelige aktiviteter igang. Anja underviser også i engelsk og kristendom.

at@lunderskovefterskole.dk

David Nordentoft

David Nordentoft

Lærer - DJ/Producer

David er cool. Det ser man straks på den hippe frisure og de lilla sko. Men han er også dygtig. Han er uddannet på konservatoriet i Esbjerg i elektronisk musik og krydrer gerne det elektroniske med toner fra sin elskede didjeridoo. David elsker også at snakke filosofi, så fang ham på en vagtaften og bliv lidt klogere på det hele. David underviser naturligvis på DJ/ Producer.

dln@lunderskovefterskole.dk

Finn Hyldgaard Jensen

Finn Hyldgaard Jensen

Lærer - Lyd&Lys, IT supporter

Finn har to hoveder! På den ene side er han en dygtig underviser med mange års erfaring fra blandt andet teknisk skole, amatørteatre og forskellige kirkelige sammenhænge. På den anden side er han en erfaren svagstrømsingeniør med mange store projekter bag sig. – Lærer & Nørd! Finn ved ufatteligt meget om elektronik, og så er han god til at sætte folk i arbejde – en god ting at kunne, når premieren nærmer sig! Finn underviser også i matematik og fysik.

fj@lunderskovefterskole.dk

Heidi Juhl Paaske

Heidi Juhl Paaske

Lærer- Dans

Heidi er uddannet danser og uddannet lærer. Hun har medvirket som danser og koreograf i en masse forestillinger og shows, og hun er fast besluttet på, at vores danselinje skal være den bedste. Heidi er et ualmindeligt venligt og imødekommende menneske – måske lige untagen når danseeleverne ikke mener, de kan gøre det bedre…så ser hun lidt bestemt ud! Heidi underviser i 9. klasse i dansk og tysk

hjp@lunderskovefterskole.dk

Henrik Grønkjær

Henrik Grønkjær

Lærer - Lyd&Lys

Henrik underviser i liniefaget Lyd & Lys og er ekspert i at skabe et hold af teknikere, der er klar til at knokle dag og nat, og så har han rigtigt gode ører og er ofte den, der designer lyd til forestillingerne. Henrik kan se lidt farlig ud med sit meget korte hår, men han har endnu ikke spist nogen! Henrik underviser også i 1o. klasse projekt, matematik og fysik! hg@lunderskovefterskole.dk

Jens-Jørgen Jensen

Jens-Jørgen Jensen

Lærer - studievejleder

Jens-Jørgen ved alt om Lunderskov Efterskole – for han været her næsten altid. Når han engang går på pension, bliver vi nødt til at have en kopi af ham stående, for alle tidligere elever har haft JJ, – og det er ligesom ikke det samme uden ham – men det er der heldigvis længe til. Indtil da underviser Jens-Jørgen i dansk og matematik og har studievejledning. Jens-Jørgens humor er omdiskuteret, men du kan altid lokke en vittighed ud af ham.

jjj@lunderskovefterskole.dk

Katrine Orleman Thrane

Katrine Orleman Thrane

Lærer - Filmproduktion

Katrine er producer – sådan helt ind i sjælen. Hun arrangerer og får ting til at ske. Det har hun gjort i mange år som
TV-tilrettelægger på DK4, og nu gør hun det som lærer på Lunderskov Efterskole. Katrine er cand. mag i musik og medier fra Århus Universitet og synger ret pænt, synes vi.

(ikke færdig)

kt@lunderskovefterskole.dk

Kristian Stokholm Christiansen

Kristian Stokholm Christiansen

Lærer

Kristian er den type kreativt menneske, der kan sidde helt stille og få geniale ideer. Kristian er reklametegner og grafiker og har lavet rigtig meget grafik, hjemmeside og SOME. I mange år sad Kristian hos DR, så har du besøgt Oline på DRs hjemmeside, så har du på en måde allerede mødt Kristian.
Kristian underviser naturligvis i WebMedier og er kommunikationsmedarbejder.
Kristian er overraskende direkte, når man tænker på, at han er fra Thyholm. For eksempel; hvis han synes noget er grimt, – ja så siger han det altså bare.

kc@lunderskovefterskole.dk

Line Amby Falkenberg

Line Amby Falkenberg

Lærer - Musik

Line er basist og går op i godt grej, så i Lines musikrum er tingene i orden. Line er uddannet i musik på Den Frie Lærerskole og spiller selv i flere forskellige sammenhænge. Line kan blive så glad, at hun hopper, når hun går. Line underviser også i 10. klasse projekter, matematik og er teamleder i 10. klasse.

laf@lunderskovefterskole.dk

Mathias Folker-Schiller

Mathias Folker-Schiller

Lærer

Mathias er årspraktikant fra Den Frie Lærerskole og vil være efterskolelærer, når han er færdig – det kan vi godt forstå.
Mathias er et aktivt og følsom mennesker, der fx ved meget om, krop og ernæring.

Mathias underviser i engelsk,..

(ikke færdig)

mfs@lunderskovefterskole.dk

Mette Bjerre

Mette Bjerre

Lærer - Design

Mette er relativt sporty. I hvert fald, står der Hummel på det meste af hendes tøj. Men udover, at hun altid har tid til en god snak, så elsker hun faktisk også at spille fodbold med eleverne. Mette underviser i matematik, geografi, biologi, idræt og fysik og er studievejleder for 9. klasse. Mette kan ofte findes i det kreative værksted.
mb@lunderskovefterskole.dk

Michael Brandt

Michael Brandt

Lærer - Filmskuespil

Michael er fra Københavns Vestegn, så når han rigtig ruller sig ud, fornemmer man sådan lidt Anders Matthesen i tonen.

Og lige som Anden, så er Michael en karismatisk mand med noget på hjerte.

Michael er uddannet skuespiller fra statens teaterskole og uddannet lærer fra Blågårds Seminarium. – så han skal nok ikke have flere uddannelser foreløbigt.  Til gengæld skal han undervise eleverne på skolens Filmskuespillinje og det elsker han – som i eeeeeellllsker!

mib@lunderskov-efterskole.dk

Morten Kienitz

Morten Kienitz

Lærer - Filmproduktion

Morten er skolens stuntman. Han kan sætte ild til selv og falde ned af bygninger uden at at sige av! Morten er lidt farlig at være sammen med, hvis man har planlagt at være sur, for det er svært sammen med ham. Morten løber som en vanvittig,- marathon og triathlon – gerne iført Kyllingekostume. Morten underviser også i 9. klasse i dansk og historie.

mk@lunderskovefterskole.dk

Peter Dyrby

Peter Dyrby

Lærer - Teater

Peter er instruktør på de store forestillinger og er ekspert i at få det maksimale ud af alle deltagere. Peter har arbejdet på Odinteatret og er derfor glad for anderledes og absurd teater. Han siger nogle gange nogle mærkelige ting, og du skal bare svare lige så mærkeligt. Peter underviser desuden i 10. klasse.

pd@lunderskovefterskole.dk

Morten Scott Caspersen

Morten Scott Caspersen

Lærer - Vikar

Morten kalder vi Scott, fordi det er sejere end Morten. Scott er vikar og underviser mest i musik. Scott spiller alle former for bas og en række andre instrumenter, vi ikke helt har tal på. Scott er her desværre kun et par måneder.

(ikke færdig)

msc@lunderskovefterskole.dk

Signe Øwre

Signe Øwre

Lærer - Design

Hos Signe er der altid fuldt knald på. Fest og farver og guld – især guld! Signe er uddannet tekstildesigner, og hun laver de skønneste kostumer. Signe samarbejder med Designskolen i Kolding om sit liniefag og finder inspiration i alt, hvad hun ser. Signe underviser også i dansk, biologi og idræt.

soe@lunderskovefterskole.dk

Dennis Pau Nielsen

Dennis Pau Nielsen

Lærer - Musik

Dennis har orlov indtil november 2017

Jonas Diemer

Jonas Diemer

Lærer

Jonas har orlov indtil november 2017

Erik Boe

Erik Boe

Pedel

Erik er uddannet tømrer og skolens udtrættelige Duracell kanin. Erik sætter en ære i, at problemer løses med det samme, og er altid klar til at hjælpe eleverne med praktiske ting. Måske er Erik faktisk Danmarks eneste pedel med egen fanside på Facebook. Erik har et hemmeligt lager af slik og sodavand på skolen – vi leder stadig.

eb@lunderskovefterskole.dk

Martin Holmgaard Rasmussen

Martin Holmgaard Rasmussen

Pedel

Martin er ny pedel på skolen. Han er uddannet tømrer med mange års erfaring som formand på alverdens byggepladser. – Så Martin kan sætte folk i arbejde, hvis det skal være. – Og det skal det tit. Martin spiller fodbold i sin fritid, så man kan jo prøve om man kan narre ham med ud på fodboldbanen.

(ikke færdig)

mr@lunderskovefterskole.dk

Jenny Hagner

Jenny Hagner

Køkkenleder

Jenny er skolens vigtigste medarbejder, for hun sørger for maden. Jenny har meget meget lang erfaring med unge og efterskolemad og hun har klare holdninger til sund kost, dyrevelfærd og økologi. Jenny er et åbent menneske, der altid er klar til en snak om maden, – og alt andet mellem himmel og jord.

jh@lunderskovefterskole.dk

Britta Fyhn

Britta Fyhn

Køkkenassistent

Britta er håndboldspiller, og det giver gode armkræfter til de store gryder i køkkenet. Men det betyder også, at Britta elsker at lave god sund mad, og hun er ofte den, der kommer ind og præsenterer dagens middag. Britta er et meget venligt og glad menneske, men hun ved også, hvordan man holder et køkkenhold i ørerne.

bf@lunderskovefterskole.dk

Andreas

Andreas

Køkkenmedhjælper

Mads

Mads

Sviffer

Tilde

Tilde

Sviffer

Thøger

Thøger

Sviffer

Simone

Simone

Sviffer

Christoffer

Christoffer

Sviffer