Ansatte på Lunderskov Efterskole – Voksne, der vil dig

Vi, der arbejder på efterskolen, er her fordi vi kan lide det. Det er ikke bare et arbejde. Vi har valgt at arbejde med unge mennesker, fordi vi synes, det er meningsfuldt og livsbekræftende. 35 ansatte, er vi – alt i alt. Klar til at lave skole med dig.

Irene Stapel Melander

Irene Stapel Melander

Forstander

Irene er skolens forstander med klare holdninger og godt humør. Hun udgør den synlige del af skolens øverste ledelse og tager sig af skolens værdier og formål. Du vil ofte møde Irene ved morgensamlinger og fortælletimer, for Irene har altid en god historie i ærmet! Irene er faktisk meget veltalende og har sit helt eget ordforråd med ord som Fnyp, EDB-maskineri og skvadoink. ism@lunderskovefterskole.dk

Thomas Stapel Melander

Thomas Stapel Melander

Leder

Thomas er den anden og mere usynlige del af skolens øverste ledelse. Han har ‘det lange lys på’ og tager sig af skolens udvikling på mange områder. Desuden har Thomas ansvar for økonomi og kommunikation . Thomas er Master i Børne-og Ungdomskultur og elektronikmekaniker, så han taler gerne med om både pædagogik og grej. Thomas kan godt se lidt optaget ud, men det er oftest bare fordi, han lige går og grubler over en ny spændende måde at lave efterskole på.

tsm@lunderskovefterskole.dk

Morten Kienitz

Morten Kienitz

Pædagogisk Leder

Morten er Pædagogisk Leder og han følger nøje med i elevernes trivsel og personlige udvikling. Han har mange års erfaring som efterskolelærer og er Cand. Pæd. Men Morten er også skolens stuntman. Han kan sætte ild til sig selv og falde ned af bygninger uden at at sige av! Morten er lidt farlig at være sammen med, hvis man har planlagt at være sur, for det er svært sammen med ham. Morten er tilknyttet Filmproduktionslinjen og er Festivalleder for Dolly-Awards.

mk@lunderskovefterskole.dk

Anders Bock

Anders Bock

Undervisningsleder

Anders er undervisningsleder og har ansvaret for – ja, skolens undervisning. Anders er uddannet lærer, selvlært radiovært og har været efterskolelærer en del år trods sit unge udseende. Anders er sådan et mennesker, der altid ser ud som om, han bare har ventet på, at du skulle komme og spørge. Han har en meget stor JA-Hat og er helt pjattet med at hjælpe andre. Anders er flyvende – også i bogstavelig forstand, når han i sin fritid tumler rundt i luftrummet over flyvestation Skrydstrup. 

ab@lunderskovefterskole.dk

Hanne Hansen

Hanne Hansen

Sekretær

Hanne er skolens venlige stemme og ansigt. Det er hende, du møder, når du ringer eller henvender dig på kontoret. Hanne er måske skolens klogeste menneske, for hun kan svare på næsten alt – og er der alligevel brug for at tale med anden, så bliver du også hjulpet videre. Hanne er et lattermildt menneske, der så vidt vides endnu ikke har haft en arbejdsdag på Lunderskov Efterskole uden at grine. Ring til Hanne, du vil ikke fortryde det.

hh@lunderskovefterskole.dk

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Sekretær

Dorrit er skolens anden sekretær. Det er Dorrit, der søger for, at vi får gjort alt det, vi skal – til tiden og på den rigtige måde. Indberetninger til Undervisningsministeriet, udbetaling af løn, betaling af regninger og en hel masse mere. Du synes måske, det lyder lidt tørt, men Dorrit er alt andet end kedelig. For eksempel deler hun kontor med en stor bamse, der hedder Carlos og hun har en grøn bil med rensdyrgevir. Dorrits vigtigste arbejdsredskab er en stor rød pyt-knap.

dh@lunderskovefterskole.dk

Anja Tye

Anja Tye

Lærer - Teater

Anja er uddannet i fysisk teater og dans i London og underviser på skolens teaterlinje. Det er Anja,  der på magisk vis kan få dans og teater til at flyde sammen, så man ikke kan se forskel. Anja er altid enten rødhåret eller meget rødhåret og hendes humør er også fyldt med glade farver. Når Anja har vagt, sætter hun de mest mærkelige aktiviteter i gang. Anja underviser også i engelsk og X-fag.

at@lunderskovefterskole.dk

Annemette Oxlund

Annemette Oxlund

Lærer

Annemette kan lidt af hvert. Hun er sød og mild, men samtidig en kvinde du ikke kan løbe om hjørner med. Hun underviser i tysk og matematik, og så kan hun også lige tjekke om der er styr på rengøringen. Annemette er også en kreativ sjæl, der er dygtig med sine hænder og kreativitet – så hvis du elsker alt fra perleplader til at lege med ler, ja så er det Annemette, du skal have fat i.  
 
Anne-Sofie Karmark Pedersen

Anne-Sofie Karmark Pedersen

Lærer - Filmproduktion

Anne-Sofie er et meget smilende menneske med en stor tålmodighed, faktisk tror vi, hun har en smule svært ved rigtig at blive negativ. Hun har sådan et hjerte, der er lavet af guld. Anne-Sofie er uddannet på Transmedia uddannelsen i Århus og finder gode historier overalt –  man kan næsten se på hende, at hun laver film inde i hovedet, når hun taler med folk. Hun underviser i matematik og X-fag og selvfølgelig filmproduktion. 

ap@lunderskovefterskole.dk

 

Dennis Pau Nielsen

Dennis Pau Nielsen

Lærer

 Dennis er uddannet i musik ved konservatoriet i Århus med tangenter som speciale, og han spiller et ret godt jazzklaver. Dennis er rolig – som i virkelig rolig, og siger noget, når det er nødvendigt og vigtigt. Han er glad for kasketter og kaffe, og du ser ham enten med det ene eller andet. Altid. Hvis Dennis inviterer dig til at spille badminton, så tag Kleenex med, så du kan tørre tårerne væk, når han har lammetævet dig – og låne en til ham, når han skal tørre øjnene, fordi han igen har fået en skade. Dennis underviser i engelsk og kor.

dpn@lunderskovefterskole.dk

Ditte Fonder Nielsen

Ditte Fonder Nielsen

Lærer - Musik

Ditte er cand. mag i musikvidenskab fra Århus Universitet og spiller blandt mange ting marimba. Ditte elsker at lære nyt og har lyst til at give sig i kast med de fleste ting her i verden. Har du en lidt trist dag, så find Ditte og hægt dig på hende et stykke tid, – så er du snart smittet af hendes gode humør.

Ditte begynder med D – ligesom Disney, og Ditte elsker Disney-musik. Hun underviser på linjefaget Musik, men også i kor, dansk og engelsk.

hvad siger eleverne om os?

Vi holder virkelig meget af vores elever – og heldigvis så er kærligheden gengældt.

På vores YouTube-kanal har vi lavet en miniserie, hvor vores elever skal beskrive og gætte skolens ansatte overfor hinanden. Det giver et godt indblik i, hvem vi ansatte på Lunderskov Efterskole er. For vi er forskellige. Ligesom vores elever er.

En af lærerne her kommer til at være din kontaktgruppelærer for dig og otte-ni andre elever. En lille slags familie på efterskolen.

Læs mere om kontaktgrupper og hverdagen på LE her

Emma Poulsen

Emma Poulsen

Lærer - danselinjen

Det er utroligt, at der kan proppes så mange gode ting ind i ét menneske. Men det er Emma beviset på er muligt. En utæmmelig charme og to ben bundsolidt plantet i dansegulvet. Altså ikke sådan, at hun står stille. Tværtimod. Emma er uddannet lærer i Aarhus – og har på og ved siden af studiet arbejdet med dans. Hun går forrest og viser vejen på danselinjen, så det handler bare om at følge med. I øvrigt underviser hun også i kulturfag. Du får, hvad du ser: En hammer skøn lærer!

ep@lunderskovefterskole.dk

Henrik Grønkjær

Henrik Grønkjær

Lærer - STAGE

Henrik underviser i linjefaget STAGE og er ekspert i at skabe et hold af teknikere, der er klar til at knokle dag og nat. Han har rigtigt gode ører og er ofte den, der designer lyd til forestillingerne. Henrik kan se lidt farlig ud med sit meget korte hår, men han har ikke spist nogen. Endnu. Henrik har en evne til at sige ting på en måde, hvor man er i tvivl om han joker eller ej. Men han joker oftest. Henrik underviser også i matematik og fysik!

hg@lunderskovefterskole.dk

Jens-Jørgen Jensen

Jens-Jørgen Jensen

Lærer - studievejleder

Jens-Jørgen ved alt om Lunderskov Efterskole – for han været her næsten altid. Når han engang går på pension, bliver vi nødt til at have en kopi af ham stående, for alle tidligere elever har haft JJ, – og det er ligesom ikke det samme uden ham – men det er der heldigvis længe til. Indtil da underviser Jens-Jørgen i dansk og matematik og har studievejledning. Jens-Jørgens humor er omdiskuteret, men du kan altid lokke en vittighed ud af ham.

jjj@lunderskovefterskole.dk

Jonas Diemer

Jonas Diemer

Lærer - TV&Medier

Jonas er et meget meget begejstret menneske, der altid har noget positivt at sige – og siger det. Jonas er cand. mag i musik og religionsvidenskab fra Aarhus Universitet og har blandt andet arbejdet som rådgiver 3 år i Tanzania og DR Congo.
Jonas elsker alt, der handler om sang og gode fortællinger, så du møder ham ofte til kor, morgensamlinger og fortælletimer, hvor du bare må overgive dig til mandens utrolige energi og begejstring.
Jonas underviser i dansk, matematik og tysk.

jd@lunderskovefterskole.dk

Kristian Stokholm Christiansen

Kristian Stokholm Christiansen

Lærer - TV&Medier

Kristian er den type kreativt menneske, der kan sidde helt stille og få geniale ideer. Kristian er reklametegner og grafiker og har lavet rigtig meget grafik, hjemmeside og SOME. I mange år sad Kristian hos DR, så har du besøgt Oline på DRs hjemmeside, så har du på en måde allerede mødt Kristian.
Kristian underviser naturligvis på TV & Medier og er hus-grafiker på skolen.
Kristian er overraskende direkte, når man tænker på, at han er fra Thyholm. For eksempel; hvis han synes noget er grimt, – ja så siger han det altså bare.

kc@lunderskovefterskole.dk

Louise frydenløv

Louise frydenløv

Lærer

Der findes dygtige menneske. Og så findes der dem på stadiet over. Og så findes der Louise i en liga for sig selv. Her kan du være sikker på at blive mødt af det største smil og en glad energi, der smitter. Der er en vældig ro omkring Louise, og det er, som om at intet slår hende ud. Sådan en type, der er dejlig at være omkring. Med andre ord: Der er ikke meget slinger i valsen her. Louise er læreruddannet og underviser i dansk og tysk – og det er godt, fordi så kan man altid sparre med hende. Hun vil nemlig altid gerne hjælpe. Det er bare sådan, hun er.  

lou@lunderskovefterskole.dk

Maria Svendsen

Maria Svendsen

Lærer

Kærlige øjne og det skønneste smil. Det er svært ikke at føle sig godt tilpas hos Maria. Man skal kun tale ganske lidt med hende, før man føler, at man har fået en ny ven. Det er sådan en magisk kraft, hun har – og det nyder elever og kolleger godt af. Maria er i øvrigt cand.mag. i dansk og mediefag fra Aalborg Universitet, så hun har flere danskhold her på skolen, men tæsker også igennem i idræt. Meget disciplineret. Meget omsorgsfuld.. Men hun er jo også fra Thy. Vi spørger bare: What’s not to like?

Martin Sørensen

Martin Sørensen

Lærer - Filmproduktion

Hvis Martin skal beskrive sig selv med ét ord, så er det: Engageret. Og det kan vi kollegaer fuldstændig genkende. I Martin får man nemlig en god mand med hjertet det rette sted. Han brænder for efterskolelivet, og han er typen, man kan regne med. Sådan en der rar at tale med – og blive undervist af. Martin kan alt fra matematik til fysik/kemi. Det siger måske også lidt om ham. Men hvad, I ikke ved, er, at han om natten forvandler sig til ‘Spray Man’. Det må I selv spørge ham til..

msn@lunderskovefterskole.dk

voksne, der vil og tror på dig

Vi tror på, at relationer er vigtige på en efterskole. Også dem du har til de ansatte.

Her i billedeslideren kan du læse et par småfortællinger fra nogle af vores elever om ansatte, de sætter særlig pris på.

michael grumstrup

michael grumstrup

Lærer

Michael går tit med hat – og det er altid en ‘ja’-hat. Vi er faktisk i tvivl, om han overhovedet kan sige nej. Han er med på det meste og er en energibombe. Det er svært ikke at holde af ham. Under ‘ja’-hatten gemmer sig et stort hoved med en stor hjerne. Michael er nemlig god til sprog og har læst kinesisk og rejst i Kina. Så han er den helt rigtige til at undervise i sprog og kulturfag. Han er glad for engelsk fodbold og guitar – og selvfølgelig for at sige ja til det hele. Hvis han siger nogensinde siger nej, så giver vi en omgang.
 
Nanna baggestrøm bech

Nanna baggestrøm bech

Lærer - filmskuespil

Man kan blive overrasket over, at man kan putte så meget talent ind i et menneske. Men det kan man i Nanna. Hun kan lidt af hvert. Nanna har været med i flere musicals og har masser af erfaring indenfor skuespilsverden. Og nå ja, så synger hun også som en drøm. Og nå ja, så har hun de flotteste buksedragter og farverige tøjsæt på hele Lunderskov Efterskole. Og det matcher hendes skønne personlig. For Nanna er ikke kun talentfuld og kreativ – hun er mindst lige så sød og skøn. Og nå ja, så er hun også hammer god kollega.

nan@lunderskovefterskole.dk

Nikolaj Toftgaard

Nikolaj Toftgaard

Kommunikationsmedarbejder

Nikolaj er uddannet journalist og kommer fra et job som TV-reporter og freelancer hos TV2 Syd. Som de fleste journalister er han levende interesseret i samfund og politik, men han er især optaget af helt nære historier om mennesker. Han kan i det hele taget godt lide at tale med elever om livets store spørgsmål og følelser. Skal du virkelig fange Nikolajs interesse, skal du tale om spansk fodbold og Real Madrid. Ja altså faktisk al fodbold – også de lokale bundhold – intet er for stort og intet er for småt.

nt@lunderskovefterskole.dk

Niels Bundgaard

Niels Bundgaard

Lærer - Filmproduktion

Niels er uddannet lærer ved Den Frie Lærerskole i Ollerup og underviser bl.a. på linjefaget Filmproduktion.
Niels er Nørd – altså virkelig. Han er grejmand af den type, som er en omvandrende test-hjemmeside af alverdens kameraer, lydoptagere, lamper og meget mere. Nogle gange har man fornemmelsen af, at han ser verden gennem et kameraobjektiv, men tag ikke fejl – Niels er helt nærværende og taler gerne med om de fleste ting. Niels knipser meget, og det skal du bare lade ham gøre – det er en ting, han har. Niels underviser også i matematik og idræt

nb@lunderskovefterskole.dk

sally Dalsgaard svenstrup

sally Dalsgaard svenstrup

Lærer - Filmproduktion

Sally er en af vores dygtige filmlærer, der er uddannet fra Multiplatform Storytelling and Production i Aarhus – så hun ved en ting eller to om film. Hun er en sød som en romantisk komedie og hjertevarm som en Feel-Good film. Men tag ikke fejl: Sally kan du ikke løbe om hjørner med. Hun har rejst verden rundt og været i militæret, så hun har oplevet lidt af hvert. Med andre ord: Der er ikke så meget bøvl med Sally. Du får, hvad du ser. Sallys tålmodighed og energi stråler igennem, og hun hjælper vores elever med at vokse – ikke kun som filmskabere, men også som mennesker. 

sal@lunderskovefterskole.dk

Sigurd Kehlet

Sigurd Kehlet

Lærer - Musik

Sigurd er uddannet guitarist/musikunderviser ved musikkonservatoriet i Esbjerg.
Han er et humoristisk og venligt menneske, der elsker at spille Heavy Metal – faktisk har vi hørt ham omtalt som Sydjyllands hurtigste metalguitarist – måske er det rigtigt – test det selv. Det fede er, at Sigurd stadig selv på landets scener med forskellige bands. Sigurd underviser naturligvis i musik, men også i engelsk og idræt. Til idræt er han også ‘heavy’ og kan virkelig flytte noget jern.

sk@lunderskovefterskole.dk

Thomas Marko Pedesk

Thomas Marko Pedesk

Lærer - IT-pedel

Der er ikke det, som Thomas Pedesk ikke kan. Han kan hjælpe med teknik og computer. Han kan lære dig fysik og kemi som få andre. Han er skarp og sjov. Men bag det altid rolige ydre gemmer sig en tidligere rebelsk punker på skateboard. Så Pedesk ved også, hvad det vil sige at gøre oprør. På den fede måde. Og så elsker han i øvrigt 3D- og gadekunst. Hvis du ser ham stene i en skærm, så sidder han nok og laver mærkelige 3D-animationer.. Eller bøvler med vores infoskærme…Én af de to!

tp@lunderskovefterskole.dk

Heidi Seerup Christensen

Heidi Seerup Christensen

Køkkenchef

Heidi er skolens kok med rødder på Mors, så hun står godt fast – også i blæsevejr. Før hun kom til Lunderskov, har Heidi både lavet god mad til mange mennesker og virkelig god mad til få, så hun ved godt, hvordan både en sovs og en salat skal smage. Hvis du tænker, at kokke er sådan nogle stressede nogen, der går og råber ad hinanden, så må vi bare sige: Heidi er anderledes – måske Danmarks mest smilende kok?

hc@lunderskovefterskole.dk

Jane Tinnesen

Jane Tinnesen

Bager

Jane er uddannet bager og kan lave alt fra lune boller til lækre brownies. Hun bliver kaldt ‘en farlig kvinde’. Og det skyldes ikke, at hun er ond eller voldsom – tværtimod er hun sød og mild – men fordi hendes bagværk smager så godt, at man ikke kan modstå det. Det er næsten forførisk. Hun ved ikke selv, hvilken kage der er hendes favorit. Det ved vi heller ikke, fordi vi elsker alt, hvad hun laver.

jt@lunderskovefterskole.dk

benedicte m. andersen

benedicte m. andersen

Gastronomelev

Benedicte og Lunderskov Efterskole er en af den slags kærlighedshistorier, der aldrig ender. Heldigvis for os. For historien strækker sig tilbage til 2016, da Benedicte var elev her på skolen. Siden vendte hun tilbage som Sviffer her i 1,5 år. Og så har hun lavet endnu et comeback som gastronomelev – og det er vi glade for. Benedicte er både sød, dygtig og tålmodig. Hun ved jo godt, hvad det vil sige at være elev her på efterskolen. 

Laurits thude nielsen

Laurits thude nielsen

Gastronomelev

Laurits er tidligere elev på Lunderskov Efterskole og kender hver en krog her. Han er hyggelig og sød, og selvom man ikke skulle tro det, så elsker han at strikke. Generelt er Laurits god med hænderne. Han nemlig også tømrer, så han ved også, hvad det vil sige at knokle igennem. Så når du møder ham i køkkenet, så kan du godt regne med, at han får dig i arbejde – men du kan være sikker på, at han også knokler for at I skal komme i mål sammen. Laurits kan man nemlig regne med!

Gitte Pedersen

Gitte Pedersen

Køkkenassistent

Selvom vi er en efterskole i Jylland, så har vi en regel: Vi må aldrig gå ned på solide fynboer! Så derfor er det godt, at vi har Gitte med på holdet. Gitte er skolens uundværlige blæksprutte, og du vil opleve hende stort set alle steder på skolen. Hun hjælper til i køkkenet, sørger for at planterne overlever og at gulvet på lærerværelset ser pænt ud. Det sidste er det sværeste, mener Gitte selv. Og så har hun styret små rollinger i en børnehave i mere end 20 år, så et par friske efterskoleelever er intet problem for Gitte. 

Frederik Terp

Frederik Terp

Sviffer

Frederik gik på Lunderskov Efterskole tilbage i 20/21, så han ved også, hvad det vil sige at være elev her. Han er altid i godt humør og har et hjerte af guld. Du kan helt sikkert lokke mange gode historier ud af ham, og han er altid klar på en snak om næsten lige med hvad det skulle være. Og så er han fra Kolding.. Så måske du kan lokke et tip ud af ham om, hvilken pizzaslice der er den bedste i byen, hvis du en søndag tager til Kolding.

Martin Holmgaard Rasmussen

Martin Holmgaard Rasmussen

Pedel

Martin er er uddannet tømrer med mange års erfaring som formand på alverdens byggepladser. – Så Martin kan sætte folk i arbejde, hvis det skal være. Han er sjov og uhøjtidelig, og du vil opleve, at han kan drille – ret meget. Han har øjne og ører alle steder, så han ved alt om. hvad der foregår på skolen. Martin spiller fodbold i sin fritid, så man kan jo prøve om man kan narre ham med ud på fodboldbanen.

mr@lunderskovefterskole.dk

kim schmidt

kim schmidt

Pedel