Ansatte på Lunderskov Efterskole – Voksne, der vil dig

Vi, der arbejder på efterskolen, er her fordi vi kan lide det. Det er ikke bare et arbejde. Vi har valgt at arbejde med unge mennesker, fordi vi synes, det er meningsfuldt og livsbekræftende. 35 ansatte, er vi – alt i alt. Klar til at lave skole med dig.

Irene Stapel Melander

Irene Stapel Melander

Forstander

Irene er skolens Forstander med klare holdninger og godt humør. Hun udgør den synlige del af skolens øverste ledelse og tager sig af skolens værdier og formål. Du vil ofte møde Irene ved morgensamlinger og fortælletimer, for Irene har altid en god historie i ærmet! Irene er faktisk meget veltalende og har sit helt eget ordforråd med ord som Fnyp, EDB-maskineri og skvadoink. ism@lunderskovefterskole.dk

Thomas Stapel Melander

Thomas Stapel Melander

Strategisk / Administrativ Leder

Thomas er den anden og mere usynlige del af skolens øverste ledelse. Han tager sig af skolens økonomi, en del administrative opgaver og ikke mindst den strategiske ledelse og markedsføringen. Thomas er Master i Børne-og Ungdomskultur og elektronikmekaniker, så han taler gerne med om både pædagogik og grej. Thomas kan godt se lidt optaget ud, men det er oftest bare fordi, han lige går og grubler over en ny spændende måde at lave efterskole på.

tsm@lunderskovefterskole.dk

Inger Moltesen Fogh

Inger Moltesen Fogh

Undervisningsleder

Inger er Undervisningsleder og har ansvar for …ja, skolens undervisning. Inger er et rigtigt kulturmenneske med forstand på sprog, musik, historie og mennesker og er oprindeligt uddannet fløjtenist fra konservatoriet i Esbjerg, men er siden uddannet som lærer. Noget af det skønne ved Inger er, at hun kan sige, hvordan ting skal være, så man hverken får lyst til at diskutere det, eller føler sig talt ned til. Inger tager hellere end gerne en kortime eller to.

if@lunderskovefterskole.dk

Morten Kienitz

Morten Kienitz

Pædagogisk Leder

Morten er Pædagogisk Leder og han følger nøje med i elevernes trivsel og personlige udvikling. Han har mange års erfaring som efterskolelærer og er Cand. Pæd. Men Morten er også skolens stuntman. Han kan sætte ild til sig selv og falde ned af bygninger uden at at sige av! Morten er lidt farlig at være sammen med, hvis man har planlagt at være sur, for det er svært sammen med ham. Morten er tilknyttet Filmproduktionslinjen og er Festivalleder for Dolly-Awards.

mk@lunderskovefterskole.dk

Hanne Hansen

Hanne Hansen

Sekretær

Hanne er skolens venlige stemme og ansigt. Det er hende, du møder, når du ringer eller henvender dig på kontoret. Hanne er måske skolens klogeste menneske, for hun kan svare på næsten alt – og er der alligevel brug for at tale med anden, så bliver du også hjulpet videre. Hanne er et lattermildt menneske, der så vidt vides endnu ikke har haft en arbejdsdag på Lunderskov Efterskole uden at grine. Ring til Hanne, du vil ikke fortryde det.

hh@lunderskovefterskole.dk

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Sekretær

Dorrit er skolens anden Sekretær. Det er Dorrit, der søger for, at vi får gjort alt det, vi skal – til tiden og på den rigtige måde. Indberetninger til Undervisningsministeriet, udbetaling af løn, betaling af regninger og en hel masse mere. Du synes måske, det lyder lidt tørt, men Dorrit er alt andet end kedelig. For eksempel deler hun kontor med en stor bamse, der hedder Carlos og hun har en grøn bil med rensdyrgevir. Dorrits vigtigste arbejdsredskab er en stor rød pyt-knap.

dh@lunderskovefterskole.dk

Anders Bock

Anders Bock

Lærer - Filmproduktion

Anders er uddannet lærer og selvlært radiovært. Anders er sådan et mennesker, der altid ser ud som om, han bare har ventet på at du skulle komme og spørge. Han har en meget stor JA-Hat og er helt pjattet med at hjælpe andre. Anders er flyvende – også i bogstavelig forstand, når han i sin fritid tumler rundt i luftrummet over flyvestation Skrydstrup. Anders underviser i dansk, samfundsfag og historie.

ab@lunderskovefterskole.dk

Anja Tye

Anja Tye

Lærer - Teater

Anja er uddannet i fysisk teater og dans i London og underviser på skolens teaterlinje. Det er Anja,  der på magisk vis kan få dans og teater til at flyde sammen, så man ikke kan se forskel. Anja er altid enten rødhåret eller meget rødhåret og hendes humør er også fyldt med glade farver. Når Anja har vagt, sætter hun de mest mærkelige aktiviteter igang. Anja underviser også i engelsk og kristendom.

at@lunderskovefterskole.dk

Annemette Oxlund

Annemette Oxlund

Lærer - Vikar

Annemette er vild med at være efterskolelærer, selvom det er ret nyt. Hun er næsten færdiguddannet lærer, men oprindeligt var hun tekstildesigner, – eller det vil sige; egentligt er hun bankuddannet!
Jo, Annemette kan lidt af hvert og deler gerne ud af al sin visdom.
Anne Mette underviser i engelsk og matematik.
David Nordentoft

David Nordentoft

Lærer - DJ/Producer

David er cool. Det ser man straks på den hippe frisure og de lilla sko. Men han er også dygtig. Han er uddannet på konservatoriet i Esbjerg i elektronisk musik og krydrer gerne det elektroniske med toner fra sin elskede didjeridoo. David elsker også at snakke filosofi, så fang ham på en vagtaften og bliv lidt klogere på det hele. David underviser naturligvis på DJ/ Producer, og så er han en ivrig idrætslærer.

dln@lunderskovefterskole.dk

Dennis Pau Nielsen

Dennis Pau Nielsen

Lærer - Musik

Dennis er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og går meget op i at musik skal skabe kommunikation og fællesskab … og så skal det selvfølgelig også være højt!
Dennis spiller primært tangenter og er selv aktiv i flere forskellige sammenhænge.
Han har en aerodynamisk frisure, og der bliver aldrig takket nej til en omgang badminton, bordtennis eller bordfodbold.
Dennis underviser også i matematik, engelsk, idræt og sangtime

dpn@lunderskovefterskole.dk

Heidi Juhl Paaske

Heidi Juhl Paaske

Lærer- Dans

Heidi er uddannet danser og uddannet lærer. Hun har medvirket som danser og koreograf i en masse forestillinger og shows, og hun er fast besluttet på, at vores danselinje skal være den bedste. Heidi er et ualmindeligt venligt og imødekommende menneske – måske lige untagen når danseeleverne ikke mener, de kan gøre det bedre…så ser hun lidt bestemt ud! Heidi underviser også i dansk og tysk

hjp@lunderskovefterskole.dk

Henrik Grønkjær

Henrik Grønkjær

Lærer - Lyd&Lys

Henrik underviser i liniefaget Lyd & Lys og er ekspert i at skabe et hold af teknikere, der er klar til at knokle dag og nat, og så har han rigtigt gode ører og er ofte den, der designer lyd til forestillingerne. Henrik kan se lidt farlig ud med sit meget korte hår, men han har endnu ikke spist nogen! Henrik underviser også i matematik og fysik!
hg@lunderskovefterskole.dk

Jens Hveisel Hansen

Jens Hveisel Hansen

Lærer

Jens er en lytter – ikke sådan, at han lytter ved dørene, men han hører efter.
Der er nok, fordi han oprindeligt er journalist, at han er så god til at høre, hvad folk siger.
Faktisk blev han engang kåret til årets sportsjournalist, og han ser stadig relativt godt ud med en fodbold.
Jens underviser i dansk, tysk, kulturfag og en smule på WebMedier.
Jens-Jørgen Jensen

Jens-Jørgen Jensen

Lærer - studievejleder

Jens-Jørgen ved alt om Lunderskov Efterskole – for han været her næsten altid. Når han engang går på pension, bliver vi nødt til at have en kopi af ham stående, for alle tidligere elever har haft JJ, – og det er ligesom ikke det samme uden ham – men det er der heldigvis længe til. Indtil da underviser Jens-Jørgen i dansk og matematik og har studievejledning. Jens-Jørgens humor er omdiskuteret, men du kan altid lokke en vittighed ud af ham.

jjj@lunderskovefterskole.dk

Jonas Diemer

Jonas Diemer

Lærer

Jonas er et meget meget begejstret menneske, der altid har noget positivt at sige – og siger det. Jonas er cand. mag i musik og religionsvidenskab fra Aarhus Universitet og har blandt andet arbejdet som rådgiver 3 år i Tanzania og DR Congo.
Jonas elsker alt, der handler om sang og gode fortællinger, så du møder ham ofte til kor, morgensamlinger og fortælletimer, hvor du bare må overgive dig til mandens utrolige energi og begejstring.
Jonas underviser i dansk, matematik og tysk.

jd@lunderskovefterskole.dk

Katrine Orleman Thrane

Katrine Orleman Thrane

Lærer - Filmproduktion

Katrine er producer – sådan helt ind i sjælen. Hun arrangerer og får ting til at ske. Det har hun gjort i mange år som
TV-tilrettelægger på DK4, og nu gør hun det som lærer på Lunderskov Efterskole. Katrine er cand. mag i musik og medier fra Århus Universitet og synger ret pænt, synes vi.
Lige en advarsel: Katrine kan smile med hele ansigtet. mens hun får sin vilje – nu ved du det.

kt@lunderskovefterskole.dk

Kristian Stokholm Christiansen

Kristian Stokholm Christiansen

Lærer

Kristian er den type kreativt menneske, der kan sidde helt stille og få geniale ideer. Kristian er reklametegner og grafiker og har lavet rigtig meget grafik, hjemmeside og SOME. I mange år sad Kristian hos DR, så har du besøgt Oline på DRs hjemmeside, så har du på en måde allerede mødt Kristian.
Kristian underviser naturligvis i WebMedier og er kommunikationsmedarbejder.
Kristian er overraskende direkte, når man tænker på, at han er fra Thyholm. For eksempel; hvis han synes noget er grimt, – ja så siger han det altså bare.

kc@lunderskovefterskole.dk

Line Amby Falkenberg

Line Amby Falkenberg

Lærer - Musik

Line er basist og går op i godt grej, så i Lines musikrum er tingene i orden. Line er uddannet i musik på Den Frie Lærerskole og spiller selv i flere forskellige sammenhænge. På trods af sit meget unge udseende er Line faktisk en temmelig erfaren efterskoleærer.
Line kan blive så glad, at hun hopper, når hun går. Line underviser også i matematik.

laf@lunderskovefterskole.dk

Mette Bjerre

Mette Bjerre

Lærer - Design

Mette er relativt sporty. I hvert fald, står der Hummel på det meste af hendes tøj. Men udover, at hun altid har tid til en god snak, så elsker hun faktisk også at spille fodbold med eleverne. Mette underviser i matematik, geografi, biologi, idræt og fysik og er studievejleder for 9. klasse. Mette kan ofte findes i det kreative værksted.
mb@lunderskovefterskole.dk

Michael Brandt

Michael Brandt

Lærer - Filmskuespil

Michael er fra Københavns Vestegn, så når han rigtig ruller sig ud, fornemmer man sådan lidt Anders Matthesen i tonen.
Og lige som Anden, så er Michael en karismatisk mand med noget på hjerte.

Michael er uddannet skuespiller fra statens teaterskole og uddannet lærer fra Blågårds Seminarium. – så han skal nok ikke have flere uddannelser foreløbigt.  Til gengæld skal han undervise eleverne på skolens Filmskuespillinje og det elsker han – som i eeeeeellllsker!

mib@lunderskov-efterskole.dk

Peter Dyrby

Peter Dyrby

Lærer - Teater

Peter er instruktør på de store forestillinger og er ekspert i at få det maksimale ud af alle deltagere. Peter har arbejdet på Odinteatret og er derfor glad for anderledes og absurd teater. Han siger nogle gange nogle mærkelige ting, og du skal bare svare lige så mærkeligt. Peter underviser desuden i dansk og engelsk.

pd@lunderskovefterskole.dk

Martin Holmgaard Rasmussen

Martin Holmgaard Rasmussen

Pedel

Martin er er uddannet tømrer med mange års erfaring som formand på alverdens byggepladser. – Så Martin kan sætte folk i arbejde, hvis det skal være…Ligesom Erik, er Martin også med på godmorgen-runden – hver morgen. Martin spiller fodbold i sin fritid, så man kan jo prøve om man kan narre ham med ud på fodboldbanen.

mr@lunderskovefterskole.dk

Jenny Hagner

Jenny Hagner

Køkkenleder

Jenny er skolens vigtigste medarbejder, for hun sørger for maden. Jenny har meget meget lang erfaring med unge og efterskolemad og hun har klare holdninger til sund kost, dyrevelfærd og økologi. Jenny er et åbent menneske, der altid er klar til en snak om maden, – og alt andet mellem himmel og jord.

jh@lunderskovefterskole.dk

Heidi Seerup Christensen

Heidi Seerup Christensen

Kok

Heidi er skolens kok med rødder på Mors, så hun står godt fast – også i blæsevejr. Før hun kom til Lunderskov, har Heidi både lavet god mad til mange mennesker og virkelig god mad til få, så hun ved godt, hvordan både en sovs og en salat skal smage. Hvis du tænker, at kokke er sådan nogle stressede nogen, der går og råber ad hinanden, så må vi bare sige: Heidi er anderledes – måske Danmarks mest smilende kok?

hc@lunderskovefterskole.dk

Britta Fyhn

Britta Fyhn

Køkkenassistent

Britta er håndboldspiller, og det giver gode armkræfter til de store gryder i køkkenet. Men det betyder også, at Britta elsker at lave god sund mad. Britta er et meget venligt og glad menneske, men hun ved også, hvordan man holder et køkkenhold i ørerne.

bf@lunderskovefterskole.dk

Helene

Helene

Sviffer

Niels

Niels

Sviffer

Melissa

Melissa

Sviffer

Simone

Simone

Sviffer