Ansatte på Lunderskov Efterskole – Voksne, der vil dig

Vi, der arbejder på efterskolen, er her fordi vi kan lide det. Det er ikke bare et arbejde. Vi har valgt at arbejde med unge mennesker, fordi vi synes, det er meningsfuldt og livsbekræftende. 35 ansatte, er vi – alt i alt. Klar til at lave skole med dig.

Irene Stapel Melander

Irene Stapel Melander

Forstander

Irene er skolens forstander med klare holdninger og godt humør. Hun udgør den synlige del af skolens øverste ledelse og tager sig af skolens værdier og formål. Du vil ofte møde Irene ved morgensamlinger og fortælletimer, for Irene har altid en god historie i ærmet! Irene er faktisk meget veltalende og har sit helt eget ordforråd med ord som Fnyp, EDB-maskineri og skvadoink. ism@lunderskovefterskole.dk

Thomas Stapel Melander

Thomas Stapel Melander

Leder (Orlov 2022)

Thomas er den anden og mere usynlige del af skolens øverste ledelse. Han har ‘det lange lys på’ og tager sig af skolens udvikling på mange områder. Desuden har Thomas ansvar for økonomi og kommunikation . Thomas er Master i Børne-og Ungdomskultur og elektronikmekaniker, så han taler gerne med om både pædagogik og grej. Thomas kan godt se lidt optaget ud, men det er oftest bare fordi, han lige går og grubler over en ny spændende måde at lave efterskole på.

tsm@lunderskovefterskole.dk

Morten Kienitz

Morten Kienitz

Pædagogisk Leder

Morten er Pædagogisk Leder og han følger nøje med i elevernes trivsel og personlige udvikling. Han har mange års erfaring som efterskolelærer og er Cand. Pæd. Men Morten er også skolens stuntman. Han kan sætte ild til sig selv og falde ned af bygninger uden at at sige av! Morten er lidt farlig at være sammen med, hvis man har planlagt at være sur, for det er svært sammen med ham. Morten er tilknyttet Filmproduktionslinjen og er Festivalleder for Dolly-Awards.

mk@lunderskovefterskole.dk

Anders Bock

Anders Bock

Undervisningsleder

Anders er undervisningsleder og har ansvaret for – ja, skolens undervisning. Anders er uddannet lærer, selvlært radiovært og har været efterskolelærer en del år trods sit unge udseende. Anders er sådan et mennesker, der altid ser ud som om, han bare har ventet på, at du skulle komme og spørge. Han har en meget stor JA-Hat og er helt pjattet med at hjælpe andre. Anders er flyvende – også i bogstavelig forstand, når han i sin fritid tumler rundt i luftrummet over flyvestation Skrydstrup. Anders er tilknyttet skolens Filmlinje og underviser i dansk, samfundsfag og historie.

ab@lunderskovefterskole.dk

Hanne Hansen

Hanne Hansen

Sekretær

Hanne er skolens venlige stemme og ansigt. Det er hende, du møder, når du ringer eller henvender dig på kontoret. Hanne er måske skolens klogeste menneske, for hun kan svare på næsten alt – og er der alligevel brug for at tale med anden, så bliver du også hjulpet videre. Hanne er et lattermildt menneske, der så vidt vides endnu ikke har haft en arbejdsdag på Lunderskov Efterskole uden at grine. Ring til Hanne, du vil ikke fortryde det.

hh@lunderskovefterskole.dk

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Dorrit Lea Dalsgård Hove

Sekretær

Dorrit er skolens anden Sekretær. Det er Dorrit, der søger for, at vi får gjort alt det, vi skal – til tiden og på den rigtige måde. Indberetninger til Undervisningsministeriet, udbetaling af løn, betaling af regninger og en hel masse mere. Du synes måske, det lyder lidt tørt, men Dorrit er alt andet end kedelig. For eksempel deler hun kontor med en stor bamse, der hedder Carlos og hun har en grøn bil med rensdyrgevir. Dorrits vigtigste arbejdsredskab er en stor rød pyt-knap.

dh@lunderskovefterskole.dk

Anja Skov

Anja Skov

Lærer - Filmskuespil

Anja er på. Du mærker straks, at hos Anja skal der ske noget. Der skal handles og der skal snakkes. Anja er lige blevet færdig som lærer, og hun haft den helt rigtige skolegang. Anja var nemlig elev på Lunderskov efterskole for ikke så mange år siden, og selvom man nok ikke kan sige, hun altid har drømt om at komme tilbage, så var hun ikke svær at overtale – og det er vi meget glade for!

an@lunderskovefterskole.dk

Anja Tye

Anja Tye

Lærer - Teater

Anja er uddannet i fysisk teater og dans i London og underviser på skolens teaterlinje. Det er Anja,  der på magisk vis kan få dans og teater til at flyde sammen, så man ikke kan se forskel. Anja er altid enten rødhåret eller meget rødhåret og hendes humør er også fyldt med glade farver. Når Anja har vagt, sætter hun de mest mærkelige aktiviteter i gang. Anja underviser også i engelsk og kristendom.

at@lunderskovefterskole.dk

Annemette Oxlund

Annemette Oxlund

Lærer - Tysk

Annemette kan lidt af hvert. Hun er sød og mild, men samtidig en kvinde du ikke kan løbe om hjørner med. Hun underviser i tysk og matematik, og så kan hun også lige tjekke om der er styr på rengøringen. Annemette er også en kreativ sjæl, der er dygtig med sine hænder og kreativitet – så hvis du elsker alt fra perleplader til at lege med ler, ja så er det Annemette, du skal have fat i.  
 
Anne-Sofie Karmark Pedersen

Anne-Sofie Karmark Pedersen

Lærer - Filmproduktion

Anne-Sofie er et meget smilende menneske med en stor tålmodighed, faktisk tror vi, hun har en smule svært ved rigtig at blive negativ. Anne-Sofie er uddannet på Transmedia uddannelsen i Århus og finder gode historier overalt –  man kan næsten se på hende, at hun laver film inde i hovedet, når hun taler med folk.
Anne-Sofie underviser også i matematik og idræt.

ap@lunderskovefterskole.dk

 

Camilla Ørdal

Camilla Ørdal

Lærer/vikar - Danselinjen

Camilla er vendt hjem til Lunderskov Efterskole. Hun er nemlig tidligere elev og har været ansat som sviffer, så hun kender skolen indefra og ud. Så hun ved én ting eller to om at være efterskoleelev. Nu svinger hun så pisken i danselokalet, hvor eleverne skal være på tæerne for følge med hende.. Hvis de overhovedet kan. Man skal velkommen til at prøve. Vi giver op på forhånd. Camilla har en bachelor i dansk og idræt fra Odense Universitet, så hun underviser også de to fag på skolen.

ca@lunderskovefterskole.dk

Dennis Pau Nielsen

Dennis Pau Nielsen

Lærer

Dennis er uddannet i musik ved konservatoriet i Århus med tangenter som speciale og han spiller et ret godt jazzklaver.
Dennis er rolig – som i virkelig rolig, og siger noget, når det er nødvendigt og vigtigt. Hvis Dennis inviterer dig til at spille badminton, så tag Kleenex med, så du kan tørre tårerne væk, når han har lammetævet dig.
Dennis underviser i engelsk, idræt og kor.

dpn@lunderskovefterskole.dk

Ditte Fonder Nielsen

Ditte Fonder Nielsen

Lærer - Musik

Ditte er cand mag i musikvidenskab fra Århus Universitet og spiller blandt mange ting marimba.
Ditte elsker at lære nyt og har lyst til at give sig i kast med de fleste ting her i verden. Har du en lidt trist dag, så find Ditte og hægt dig på hende et stykke tid, – så er du snart smittet af hendes gode humør.
Ditte begynder med D – ligesom Disney, og Ditte eelsker Disney-musik.
Ditte underviser på linjefaget Musik, men også i kor, dansk og engelsk
 
 
Henrik Grønkjær

Henrik Grønkjær

Lærer - Lyd&Lys

Henrik underviser i liniefaget Lyd & Lys og er ekspert i at skabe et hold af teknikere, der er klar til at knokle dag og nat, og så har han rigtigt gode ører og er ofte den, der designer lyd til forestillingerne. Henrik kan se lidt farlig ud med sit meget korte hår, men han har endnu ikke spist nogen! Henrik underviser også i matematik og fysik!
hg@lunderskovefterskole.dk

Jens-Jørgen Jensen

Jens-Jørgen Jensen

Lærer - studievejleder

Jens-Jørgen ved alt om Lunderskov Efterskole – for han været her næsten altid. Når han engang går på pension, bliver vi nødt til at have en kopi af ham stående, for alle tidligere elever har haft JJ, – og det er ligesom ikke det samme uden ham – men det er der heldigvis længe til. Indtil da underviser Jens-Jørgen i dansk og matematik og har studievejledning. Jens-Jørgens humor er omdiskuteret, men du kan altid lokke en vittighed ud af ham.

jjj@lunderskovefterskole.dk

hvad siger eleverne om os?

Vi holder virkelig meget af vores elever – og heldigvis så er kærligheden gengældt.

På vores YouTube-kanal har vi lavet en miniserie, hvor vores elever skal beskrive og gætte skolens ansatte overfor hinanden. Det giver et godt indblik i, hvem vi ansatte på Lunderskov Efterskole er. For vi er forskellige. Ligesom vores elever er.

En af lærerne her kommer til at være din kontaktgruppelærer for dig og otte-ni andre elever. En lille slags familie på efterskolen.

Læs mere om kontaktgrupper og hverdagen på LE her

Jens Hveisel Hansen

Jens Hveisel Hansen

Lærer

Jens er en lytter – ikke sådan, at han lytter ved dørene, men han hører efter.
Der er nok, fordi han oprindeligt er journalist, at han er så god til at høre, hvad folk siger.
Faktisk blev han engang kåret til årets sportsjournalist, og han ser stadig relativt godt ud med en fodbold.
Jens underviser i dansk, tysk, kulturfag og en smule på TV&Medier.
Jonas Diemer

Jonas Diemer

Lærer

Jonas er et meget meget begejstret menneske, der altid har noget positivt at sige – og siger det. Jonas er cand. mag i musik og religionsvidenskab fra Aarhus Universitet og har blandt andet arbejdet som rådgiver 3 år i Tanzania og DR Congo.
Jonas elsker alt, der handler om sang og gode fortællinger, så du møder ham ofte til kor, morgensamlinger og fortælletimer, hvor du bare må overgive dig til mandens utrolige energi og begejstring.
Jonas underviser i dansk, matematik og tysk.

jd@lunderskovefterskole.dk

Laura Nicolajsen

Laura Nicolajsen

Lærer

Laura er et utroligt smilende og sødt væsen. Faktisk går rygtet på, at hun er af noget af det bedste, der er kommet ud af Thy. Nu er hun så endt i Lunderskov, hvor du kan være heldig at støde på hende, når du enten skal have dansk eller få sved på panden i idræt. Men tag ikke fejl – vel er Laura sød, men hun også klar til at svinge pisken i idrætstimerne og få dig op på tæerne.

ln@lunderskovefterskole.dk

Marie Mosberg-Falk

Timelærer

Marie er timelærer på Lunderskov Efterskole, og hun er et rigtigt efterskolemenneske, der har arbejdet på flere efterskoler. Her hos os underviser hun i tysk, idræt og hjælper til i matematiktimerne, når ligningerne ikke lige går op. Heldigvis har du også mulighed for at blive puttet af Marie, da hun også har aften- og weekendvagter på skolen.

mm@lunderskovefterskole.dk

Kristian Stokholm Christiansen

Kristian Stokholm Christiansen

Lærer

Kristian er den type kreativt menneske, der kan sidde helt stille og få geniale ideer. Kristian er reklametegner og grafiker og har lavet rigtig meget grafik, hjemmeside og SOME. I mange år sad Kristian hos DR, så har du besøgt Oline på DRs hjemmeside, så har du på en måde allerede mødt Kristian.
Kristian underviser naturligvis på TV & Medier og er hus-grafiker på skolen.
Kristian er overraskende direkte, når man tænker på, at han er fra Thyholm. For eksempel; hvis han synes noget er grimt, – ja så siger han det altså bare.

kc@lunderskovefterskole.dk

Mark Steensen Nielsen

Mark Steensen Nielsen

Lærer - DJ/Producer

Mark er uddannet i elektronisk musik ved konservatoriet i Aarhus og underviser på linjefaget DJ/Producer. Han er en hammerhaj til at skabe finurlig musik og lydbilleder ved hjælp af computere og en masse forskelligt grej med utroligt mange knapper på.
Måske hører det sammen med evnen til at komponere og behovet for at lægge mærke til mærkelige lyde, at Mark er en virkelig god lytter. Hvis du synes, Mark siger lidt mindre end dig selv, så er det fordi han faktisk lytter godt efter, hvad du siger.
Mark underviser også i engelsk.

ms@lunderskovefterskole.dk

Nikolaj Toftgaard

Nikolaj Toftgaard

Kommunikationsmedarbejder

Nikolaj er uddannet journalist og kommer fra et job som TV-vært og freelancer hos TV2 Syd. Som de fleste journalister er han levende interesseret i samfund og politik, men han er især optaget af helt nære historier om mennesker. Skal du virkelig fange Nikolajs interesse, skal du tale om spansk fodbold og Real Madrid. Ja altså faktisk al fodbold – også de lokale bundhold – intet er for stort og intet er for småt.

nt@lunderskovefterskole.dk

Niels Bundgaard

Niels Bundgaard

Lærer - Filmproduktion

Niels er uddannet lærer ved Den Frie Lærerskole i Ollerup og underviser bl.a. på linjefaget Filmproduktion.
Niels er Nørd – altså virkelig. Han er grejmand af den type, som er en omvandrende test-hjemmeside af alverdens kameraer, lydoptagere, lamper og meget mere. Nogle gange har man fornemmelsen af, at han ser verden gennem et kameraobjektiv, men tag ikke fejl – Niels er helt nærværende og taler gerne med om de fleste ting.
Niels knipser meget, og det skal du bare lade ham gøre – det er en ting, han har.
Niels underviser også i matematik og idræt

nb@lunderskovefterskole.dk

Sigurd Kehlet

Sigurd Kehlet

Lærer - Musik

Sigurd er uddannet guitarist/musikunderviser ved musikkonservatoriet i Esbjerg.
Han er et humoristisk og venligt menneske, der elsker at spille Heavy Metal – faktisk har vi hørt ham omtalt som Sydjyllands hurtigste metalguitarist – måske er det rigtigt – test det selv.
Sigurd underviser naturligvis i musik, men også i engelsk og idræt. Til idræt er han også ‘heavy’ og kan virkelig flytte noget jern.

sk@lunderskovefterskole.dk

Thomas Marko Pedesk

Thomas Marko Pedesk

Lærer - IT supporter

Thomas Pedesk er uddannet naturfagslærer ved lærerseminariet i Haderslev og er udpræget naturfagsagtig på den gode måde. Han er rolig og tænksom og analyserer gerne en situation grundigt, før han tager til orde – men så er han til gengæld også ret præcis – nærmest formel-agtig i sine beskrivelser.
Thomas elsker computere, netværk og andet IT-hejs- og det er heldigt, for han er skolens IT-ansvarlige.
Thomas underviser i …tada…naturfag og matematik – og engelsk.

tp@lunderskovefterskole.dk

Martin Holmgaard Rasmussen

Martin Holmgaard Rasmussen

Pedel

Martin er er uddannet tømrer med mange års erfaring som formand på alverdens byggepladser. – Så Martin kan sætte folk i arbejde, hvis det skal være… Martin er med på godmorgen-runden – hver morgen og har mange sjove måder at få de sidste ud af sengen på. Martin spiller fodbold i sin fritid, så man kan jo prøve om man kan narre ham med ud på fodboldbanen.

mr@lunderskovefterskole.dk

Heidi Seerup Christensen

Heidi Seerup Christensen

Køkkenchef

Heidi er skolens kok med rødder på Mors, så hun står godt fast – også i blæsevejr. Før hun kom til Lunderskov, har Heidi både lavet god mad til mange mennesker og virkelig god mad til få, så hun ved godt, hvordan både en sovs og en salat skal smage. Hvis du tænker, at kokke er sådan nogle stressede nogen, der går og råber ad hinanden, så må vi bare sige: Heidi er anderledes – måske Danmarks mest smilende kok?

hc@lunderskovefterskole.dk

Jane Tinnesen

Jane Tinnesen

Bager

Jane er uddannet bager og kan lave alt fra lune boller til lækre brownies. Hun bliver kaldt ‘en farlig kvinde’. Og det skyldes ikke, at hun er ond eller voldsom – tværtimod er hun sød og mild – men fordi hendes bagværk smager så godt, at man ikke kan modstå det. Det er næsten forførisk. Hun ved ikke selv, hvilken kage der er hendes favorit. Det ved vi heller ikke, fordi vi elsker alt, hvad hun laver.

jt@lunderskovefterskole.dk

Drine Buch Holzhausen

Drine Buch Holzhausen

Kok

Jeanette Kofoed

Jeanette Kofoed

Køkkenassistent

Maja Daniela Carstensen

Maja Daniela Carstensen

Rengøringsassistent

Lara

Lara

Sviffer

katrine

katrine

Sviffer

Laurits

Laurits

Sviffer