Bliv Nytårselev

Bliv Nytårselev

Nu kan du starte som elev på Lunderskov Efterskole midt i skoleåret – lige efter nytår.

Læs mere her på siden og tilmeld dig næste infoaften.

Det kan føles uendeligt at vente til sommer

Der sker meget i unge menneskers liv. Familier splittes og samles, kammerater forsvinder eller forandres, glæden og motivationen kan pludselig forsvinde.

Mange unge får af forskellige grunde brug for forandring og en ny skole. Hvis man allerede har erkendt dette i efteråret, så kan det føles som en evighed at vente til næste sommerferie.

Derfor tilbyder Lunderskov Efterskole nu optagelse af elever midt i skoleåret – lige efter nytår. Vi kalder dem “Nytårselever”.

Glad og opnærksom dreng i klassen

Måske kan du finde ny motivation i et skoleskifte.

Elevholdet 16/17 på Lunderskov Efterskole

Lunderskov Efterskoles skønne elevhold 16/17

Vi får dig med i fællesskabet

Selvfølgelig har de nuværende elever et godt fællesskab og kender hinanden godt. Men et godt fællesskab er ikke lukket, og selvfølgeligt byder man nye mennesker velkommen. At være åben, inkluderende og aktiv i forhold til at styrke fællesskaber er måske noget af det vigtigste, man lærer på efterskole.

Introuge for Nytårselever

Alle nytårselever bruger den første uge på efterskolen til et intro-forløb. Her finder vi dit faglige standpunkt og får styr på de tekster og emner, du allerede har gennemgået i skoleåret. Vi gennemgår også alle hverdagens rutiner, skolens it-system og en masse praktiske ting som tøjvask, tjanser og rengøring. Sidst men ikke mindst skal vi have dig sluset ind i det sociale fællesskab.

Pige med to veninder er spændt

Den første uge bruger vi på et introforløb.

To piger maler en hjerne

Der er mange små og store oplevelser tilbage i skoleåret

Mange gode oplevelser tilbage

Selvom du først begynder midt i skoleåret, er der mange store oplevelser tilbage. Allerede i januar har vi Dolly Awards, der er en filmfestival for efterskole, i marts tager vi på studietur til London, og i april laver scenefagene den store musical.

Ledige pladser

Vi desværre venteliste lige nu på at at blive nytårselev i skoleåret 20/21. Kontakt os, hvis du gerne vil skrives på listen.

 

DJ med Ableton Push
To smilende drenge med solbriller

Selv et halvt år på efterskole kan give venner for livet

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår helt ligesom normalt, bortset fra, at du selvfølgelig kun skal betale for de uger, du er på skolen.

Læs mere om optagelse her