Bliv Nytårselev på lunderskov efterskole

Nu kan du starte som elev på Lunderskov Efterskole midt i skoleåret – lige efter nytår. Der sker meget i unge menneskers liv. Familier splittes og samles, kammerater forsvinder eller forandres, glæden og motivationen kan pludselig forsvinde. Mange unge får af forskellige grunde brug for forandring og en ny skole. Hvis man allerede har erkendt dette i efteråret, så kan det føles som en evighed at vente til næste sommerferie.

Hvis det giver mening for dig og for os, så kan du måske blive nytårselev på Lunderskov Efterskole.

Efterskolernes Dag på Lunderskov Efterskole

Måske kan du finde ny motivation i et skoleskifte.

vi giver dig en god og tryg start

Når du starter som elev efter nytår, så sørger vi for, at du falder godt til på skolen. Vi ved, at tryghed og støtte er med til skabe det fundament, som du kan stå på, når du er ny elev her. Det hjælper vi dig med. Her er tre ting, du kan forvente som nytårselev:

Underviserne vil hjælpe med det faglige

lærerne hjælper dig i gang

Du kan være helt sikker på, at dine nye lærere tager hånd om dig, så du falder til i vores klasser og er klædt på fagligt. Vi afstemmer forventninger, så du kan nå i mål.

I starter en flok sammen

Vi bestræber os på, at vi kan samle en lille gruppe, der kan begynde sammen. Så er du ikke den eneste nye, og I er flere sammen om det første forløb. 

din kontaktgruppelærer passer på dig

Alle har en kontaktgruppe og en voksen, som er særligt opmærksom på dig og hjælper. En person, som passer på dig og støtter dig

MØD LUCAS OG LINE

Line og Lucas begyndte samme dag på efterskole – men det var et godt stykke inde i skoleåret. Det betød, at de havde et par bekymringer og var spændte på at begynde midt i året. 

Hør dem her fortælle om, hvordan det var at starte et nyt sted, møde lærere og elever og blive en del af fællesskabet. Og som Line siger: “Det er aldrig for sent at prøve noget nyt.”

Mange gode oplevelser tilbage

Et efterskoleår byder på mange gode og sjove oplevelser, så selvom du begynder til nytår, så er der meget at se frem til endnu. Allerede i januar har vi vores musical og senere det store event Dolly Awards, der er en filmfestival for efterskoler og i marts tager vi på studietur til London og så har vi i juni vores performance festival, hvor alle linjefag optræder. 

Det er et par af de store oplevelser, men der er også masser af små hverdagsbegivenheder som skolefester, kontakgruppedage, påskehygge og meget, meget mere. Og så er der selvfølgelig alle de oplevelser, som bliver skabt sammen med vennerne og blandt hinanden i fællesskabet. Og det er mange!

 

kontakt os endelig, hvis I vil vide mere

Det kan godt føles, som en stor beslutning, og I sidder nok inde med mange spørgsmål. I er meget velkomne til at ringe til os, hvis I har hurtigt opklarende spørgsmål inden infomødet. Men ellers er vi sikre på, at I er meget klogere, når I har været her

Introuge for Nytårselever

Alle nytårselever bruger den første uge på efterskolen til et intro-forløb, så vi sørger for, at du bliver helt klar til efterskolelivet. Vi gennemgår og hjælper med: 

  • At blive klogere på, hvad du vil have ud af dit efterskoleophold
  • Hverdagens rutiner på en efterskole
  • Får dig kørt ind i skolens IT-system
  • Finder dit faglige standpunkt og hvad du har arbejdet med før
  • Får dig ind i en kontaktgruppe, gang og det store fællesskab

Det kan virke som en ordentligt mundfuld, men bare rolig. Vi hjælper og støtter dig, så introugen bliver en glidende overgang.

 

 

Pige med to veninder er spændt

Den første uge bruger vi på et introforløb.

1 Step 1

Tilmelding til Info for Nytårselever

Optagelse som NytårselevEr du interesseret i at blive optaget som Nytårselev?
Få tilsendt gratis infopakke
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Teater på efterskole

Vi får dig med i fællesskabet

Selvfølgelig har de nuværende elever et godt fællesskab og kender hinanden godt. Men et godt fællesskab er ikke lukket, og selvfølgeligt byder man nye mennesker velkommen. At være åben, inkluderende og aktiv i forhold til at styrke fællesskaber er måske noget af det vigtigste, man lærer på efterskole.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår helt ligesom normalt, bortset fra, at du selvfølgelig kun skal betale for de uger, du er på skolen.

Læs mere om optagelse her

To smilende drenge med solbriller

Selv et halvt år på efterskole kan give venner for livet