Dreng laver DJ mix

DJ/Producer

DJ’s er de nye rockstjerner. Glem alt om ‘at vende plader’. Den moderne DJ/Producer skaber sin egen musik og sit eget udtryk. Vi sætter gang i festen – og skaber stemningen til filmen. Vi laver lydkunst og vilde projekter. På linjen DJ/Producer udvikler du dig både som DJ og elektronisk musiker – og så kommer du til at producere lyde, musik og soundtracks til filmlinjens produktioner. Så bliver det ikke mere cool!

Jakob og Mads med tekst: Jakob og Mads viser rundt på skolen

VI SIGER

TJEK

KIG IND HOS

MEET THE

FOKUS PÅ

LYD&LYS ER

TEATER ØVER

I ØVELOKALE OG

DJ og producer elever spiller med keyboard og launchpad

Der er altid nogen at ‘lege’ med.

DJs på Lunderskov Efterskole holder til i et lækkert lokale med bløde møbler og masser grej. Vi ved, du kommer til at bruge mange timer her sammen med dine kammerater, så vi har gjort det lidt hyggeligt. Det bedste ved at være på efterskole er, at der andre som dig – og de ‘kommer gerne ud og leger’. Især når der er masser af nyt legetøj, og det er der på DJ/Producer.

Ableton Live er kernen

Ableton Live er et fantastisk program som vil være din platform i alle faser: Når du komponerer tracks, indspiller sekvenser, sampler lyde, laver effekter, når du optræder og når du lytter. Du vil også bruge andet software som fx Traktor – men Ableton er kernen. Måske har du allerede en licens – ellers låner du en af os.
Elev lytter ved laptop
DJ Producer elever arbejder med lydside til film

Sådan arbejder vi

Elektronisk musik bliver hurtigt nørdet og meget personligt. Du har måske en bestemt idé eller jagter en ny lyd, som det kan være svært at arbejde sammen med andre om. Men det gode ved at være på efterskole er netop, at du møder nogle med samme interesser som dig, – nogle du kan nørde med. Så nogle gange skal du arbejde sammen med andre, og meget ofte skal du fortælle om dine projekter og høre, hvad de andre laver. På den måde lærer du mere og får nye idéer.

David Nordentoft

David er uddannet i elektronisk musik ved konservatoriet i Esbjerg og så er han noget af en multikunster. Han laver den sejeste musik og lydkunst, og så spiller han didjeridoo og laver beatbox.

David er lærer på DJ/Producer

Mere info om linjefagene

Hvor mange linjefagstimer får du? Hvilket niveau kan du forvente? Kan du skifte linjefag undervejs? Har du flere spørgsmål, så har vi svarene.

Se mere om antal timer, niveau og andre generelle oplysninger om linjefag

Og her på forsiden kan du se de andre linjefag vi har her på efterskolen

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…