Forældreinfo

Lunderskov Efterskole gør en stor indsats for, at du som forælder kan føle dig tryg og velinformeret, når dit barn er hos os.

Mindst en gang om måneden sender vi nyhedsbrev ud og ca. 10 gange i løbet af skoleåret bliver du inviteret til at komme på skolen. Din primære kontakt til skolen er dit barns kontaktlærer, som du altid er velkommen til at kontakte.

Årsplan

Et vigtig redskab til at følge med i skolens hverdag er årsplanen. Se den herunder

To smilende mødre på rundvisning på skolen

Projektfremlæggelser 2017

Søndag, den 5. november fremlægger alle elever deres projekt i en fælles projekt-messe i skolens teatersal. Fremlæggelserne er ikke bare åbne, de er faktisk beregnet til at ‘fremmede’ kommer og overværer dem, – og eleverne fremlægger gerne flere gange. Kom og se dit eget barns fremlæggelse og gerne nogle af de andres også.

Herunder kan du se tidsplanen for henholdsvis OSO-projekter for 10. klasse og Projekter for 9. klasse.

Skoletøj 17/18

Her er linket til bestilling af skoletøj:

I forhold til orienteringen på Nye Elevers Dag er der en smule ændringer i priserne; T-shirts er blevet lidt dyrere, men til gengæld er hættetrøjer og den strikkede fleece blevet en del billigere.

Hvis du bestiller inden 30. juni, ligger tøjet klar på dit værelse, når du starter i august.

Følg nedenstående vejledning for at få  tøjet leveret til skolestart.

Man skriver skolens adresse på, vælger GLS Privat som leveringsmåde. – Det koster 50 kroner, men systemet fratrækker dem automatisk igen ude til højre.

Det er lidt indviklet, men det bedste som tøjfirmaet lige nu kan tilbyde.

Eget navn på skoletøj
På flere af artikler kan man tilvælge at få påtryk eget navn. Muligheden viser sig som en tekstboks ved bestilling. Er der ikke en tekstboks, kan du altså ikke få navn på.

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…