overskrift produktioner og forestillinger

Vi skaber oplevelser for mennesker
– på scenen og med medier

Som elev på Lunderskov Efterskole bliver du medvirkende i mange små og store forestillinger og produktioner.
Vi sætter en ære i at skabe oplevelser, som andre end dine forældre gider at se og høre. Vi har stort respekt for publikum.

Vi begynder året med en beskeden lille buket af indslag og ender med den store musical og de store kostumekrævende film i slutningen af året.

Teater stillfoto. Femme fatale med lange røde negle og paralyseret mand

Publikum skal tages alvorligt. De tager jo dig alvorligt!

Jakob og Mads med tekst: Jakob og Mads viser rundt på skolen

VI SIGER

TJEK

KIG IND HOS

MEET THE

FOKUS PÅ

LYD&LYS ER

TEATER ØVER

I ØVELOKALE OG

Billede fra filmoptagelse. En fange bliver spændt fast i en kælder

Filmlinjerne har også deres første film klar til Første Pip

Første Pip

Allerede få uger inde i skoleåret har vi den første forestilling klar. Vi kalder den Første Pip, fordi det er første lille forsigtige pip fra linjefagene. Vi samler en buket af indslag, der vises for forældrene om lørdagen og for de mange hundrede gæster på Efterskolernes Dag om søndagen.

Ved Første Pip er alle linjefagene med – også Filmlinjerne, DJ og Design.

Juleshow

Årets anden og noget større forestilling er et juleshow, der blandt andet ses af mange af omegnens skoler. Små og store elever glæder sig til at starte julemåneden med det traditionelle juleshow på Lunderskov Efterskole.

Vi gi’r den fuld gas med julestemning og humor i et show, hvor alle linjefagene medvirker.

Mere end 1500 mennesker ser hvert år Juleshowet

Teater stillfoto: Nissepigen er sur på nissefar

Vores Juleshow er elsket af mange skolebørn i området

Udsigt fra baren til scenen ved Dolly Awards

Dolly Awards er både et show og en fest

Dolly Awards

Lunderskov Efterskole afholder hvert år efterskolernes filmfestival, som vi i al beskedenhed selv har skabt. Efterskoler fra hele landet kommer hertil den sidste weekend i januar for at nørde film og dyste om præmierne. Lørdag aften giver vi dem et brag af et show med prisuddeling, musik og underholdning. I år var Kaspar Munk, Ask Hasselbalk og Therese Glahn blandt dommerne. Efter prisuddelingen sørger DJ/Producer linjen for et fyldt dansegulv.

Skolens filmlinjer har vundet hovedpræmien de sidste to år.

Musical

Hvis der er noget, Lunderskov Efterskole er kendt for, er den årlige store musical. Det er scenefagene teater, dans og musik, der sammen med designlinjen skaber en forestilling, der bliver set af langt over 2000 mennesker. Vi arbejder i lang tid med musicalen og opsætningen gennemføres ligesom på et rigtigt teater med flotte kostumer, scenografi og toptunet teknik.
Musicalen ligger hvert år sidst i april måned. Billetsalget starter i marts.

Stilfoto fra musical. Gangstere og en farlig kvinde

Musical er årets højdepunkt for scenefagene

Dansere i rødt lys

Sidste Skrig er også et farvel til skoleåret

Sidste Skrig

I den sidste uge opfører alle elever i fællesskab selv en forestilling. Vi kalder den Sidste Skrig, for nu skal eleverne vise, hvad de har lært i løbet af året, og helt uden lærere skrive, planlægge og opføre en forestilling. Sidste Skrig er også en slags mindeaften, fordi mange af sangene og figurerne fra årets forestillinger indgår i forestillingen – men måske på en ny måde.

Se vores side om vores teaterlinje her på efterskolen her

Filmproduktioner

Vores 2 Filmlinjer; Filmproduktion og Filmskuespil har  deres egen årsplan. Deres højdepunkt er ikke musicalen, men deltagelse i filmfestivaler med deres afsluttende produktioner.

Filmlinjerne har desuden den fordel, at de altid kan udgive deres film på nettet og derfor kan de selv bestemme, hvornår publikum skal ‘inviteres’.

Vi gør meget ud af at lave film på location og har skudt film mange spændende steder. I Lunderskov fx i den gamle remise med veterantogene, i forladte fabrikker, i en grusgrav blandt store maskiner og i byens butikker. Men vi tager også længere væk og laver film. Vi har fx været i Beredskabets store ruinby i Tinglev og lave en postapokalyptisk film, vi har været på Gram Slot og lave Romeo og Julie og vi har fået lov at afspærre dele af den gamle bydel i Haderslev for at lave vores gangsterfilm Hard Times.

Det er spændende at være på filmproduktion med Lunderskov Efterskole

Filmoptagelse til Firewall i ruinbyen i Tinglev

Vi brugte meget blod i Tinglev

Vi tager gerne på filmoptagelse om natten