overskrift studietur til london

Studietur til London

Hvert år tager hele skolen til London i 5 dage. Vi bor i midten af Europas performance-hovedstad og studerer, hvordan man her laver teater, musik og dans  i verdensklasse.
Andre skoler tager på skitur eller ud at sejle kajak – vi skal naturligvis i teatret, musikstudierne og på filmoptagelse.

Nogle af højdepunkterne, er når vi alle skal ind og se forestillinger. Hvert år ser vi 2 af de store kendte musicals i London. Sidst var det Lion King og Billy Elliot og næste gang, bliver det lige så godt.

Foto fra Lion King i London

Det er meget inspirerende at se musicals i London, inden vi selv skal i gang.

Elever på besøg på teater i London

Vi kommer backstage på nogle af de store forestillinger

Workshops

Vi får også undervisning, når vi er i London. Hvert Linjefag deltager i særligt tilrettelagte workshops i London som vi arrangerer gennem vores mange kontakter i byen. Det er topdygtige mennesker, der underviser os, så du skal bare nyde det.

Ofte kommer vi også backstage på én af de store forestillinger eller måske får vi et kig ind på et kostumeværksted, i et filmstudie eller lytter med på et band, der indspiller et album.

Lige midt i byen – sammen

Vi bor som regel på et super YouthHostel nær Elephant and Castle. Det hedder RestUp og her bor vi og spiser de fleste måltider. Men nogle aftner får du penge af os, så du sammen med dine venner kan gå ud og spise på egen hånd.

Det er naturligvis også en meget vigtig del af studieturen, at vi er af sted sammen. Nogle tror måske, at busturen bare er transport, men det er mega hyggeligt og sjovt. Der er underholdning, fællessang og gode snakke i begge de to store dobbeltdækkere.

RestUp Youth Hostel i London

Elever foran Globe Theatre

The Globe – er en stor oplevelser

Shakespeares Globe

To be or not to be – in London. Vi kan ikke tage til London og studere performance, uden at besøge “The Globe”.
Alle elever skal med ind og se Shakespeares gamle runde friluftsteater, hvor vi får en god rundvisning og bagefter er der teaterworkshops for alle med nogle af teatrets skuespiller. Det er en virkelig stor oplevelse at fremsige de klassiske replikker på den originale scene.

Vi giver lidt igen til London

Vi siger tak til London ved at optræde på gaden, når lejligheden byder sig. Det kan være gadeteater, dans, stomp eller bare en flashmop. Vi kalder det Performance In A Bag – eller Pia B. – blandt venner. Vi har alt, hvad vi skal bruge til vores optræden i rygsækken – deraf navnet. De gode englændere plejer at tage godt imod os, når vi optræder.

Elever optræder foran Tate Gallery

Performance In A Bag