To piger i teaterforestilling

Vi laver teater – for nogen!

Teater er rigtigt. Det sker faktisk, mens du ser det. Og publikum er altid med til at forme forestillingen, skabe stemningen og på den måde bestemme, hvad din performance egentlig drejede sig om.

Teaterlinjen på Lunderskov Efterskole er for dig, der har mod til at blive udfordret – teknisk, kropsligt og i sindet. Måske drømmer du om en karriere som skuespiller, måske vil du gerne udvikle din personlighed. Måske synes du – som vi – bare, at teater er den mest fantastiske kunstform, der findes.

Jakob og Mads med tekst: Jakob og Mads viser rundt på skolen

TEATER ØVER

VI SIGER

TJEK

KIG IND HOS

MEET THE

FOKUS PÅ

LYD&LYS ER

I ØVELOKALE OG

Elever bag scenen i teater forestilling

Vi er sammen om udtrykket

Det er meget personligt at spille teater – og stille sig frem foran publikum. Sådan har vi det alle sammen. På teaterlinjen er du ikke alene. Sammen finder vi modet og udfordrer hinanden, så vi tør give den gas. Nogle gange rammer man helt ved siden af, og nogle gange tager det rigtig lang tid at finde ind til karakteren og den helt rigtige replik. Men vi hjælper hinanden og bliver modigere fra gang til gang.

Teater er også håndværk

Du er træt. når du har haft teater, for det kræver energi at være en overbevisende skuespiller og vores to teaterlærere har store forventninger.

Teaterlinjen på Lunderskov Efterskole er en fremragende grunduddannelse og vores mål er altid at lave forestillinger, shows eller små optrin som andre gerne vil bruge tid på at opleve.

Vi lærer dig skuespillets grundtrin, men lysten og modet skal du have i forvejen!

To skuespillere i farverige kostumer
Elever på teaterlinjen holder læseprøve

Basis og udvidet

Vi begynder med det grundlæggende, og når du er klar, går vi videre

Basisundervisning: Motivation, samspil, dramatisk spænding, fokus, sted og rum, tid, sprog (talt og kropsprog), bevægelse, stemning.

Udvidet: Karakteropbygning, at skrive teater, improvisation, monologer, stemmetræning, gruppedynamik, genreforståelse, masker, timing, kropsbevidsthed, teaterhistorie.

Peter Dyrby

Peter er instruktør på de store forestillinger og som alle andre instruktører, synes han altid, det kan blive lidt bedre (eller meget). Peter er meget dygtig til at få det bedste frem i dig og til at finde dine stærke sider som skuespiller.

Anja Tye

Anja er uddannet i dans og fysisk teater – det vil sige teater, hvor man fortæller alt det, der skal siges – uden at sige noget.

Anja er god til masker, mime og anderledes teater og så er hun genial til at finde på skøre, skæve karakterer til vores forestillinger.

Mere info om linjefagene

Hvor mange linjefagstimer får du? Hvilket niveau kan du forvente? Kan du skifte linjefag undervejs? Har du flere spørgsmål, så har vi svarene.

Se mere om antal timer, niveau og andre generelle oplysninger om linjefag

Og her på forsiden kan du se de andre linjefag vi har her på efterskolen

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…