På Lunderskov Efterskole har vi altid været stolte af vores elever og deres evner. I går aftes blev denne stolthed sendt ud i det kolde vintervejr. Vores talentfulde drenge, Bertram, Oliver, Pelle og Hugo, også kendt som CD KUL, indtog scenen på Pitstop under KOLDfestival i Kolding.

Pelle, Oliver, Bertram og Hugo fra CD KULD foran Pitstop i Kolding

Pitstop, et spillested med højt til loftet og en utrolig energi, dannede rammerne omkring en fantastisk aften, hvor vores egen CD KUL var på plakaten og medvirkede til at sparke festivalen i gang. Med deres originale musik og imponerende scenepræstation, satte drengene ild til dansegulvet og fik publikum til at opleve musikken på en helt ny måde. Flere af drengene går på musiklinjen her på efterskolen og har lavet et fritidsband.

Hele 60 af vores dedikerede elever var taget ind for at støtte deres kammerater, og det var tydeligt, at CD KUL ikke bare skabte musik, men også en fællesskabsfølelse, der brændte igennem hele Pitstop. For os på Lunderskov Efterskole er det essentielt at engagere os i kulturlivet i Kolding, og denne optræden var en enestående mulighed for at vise vores støtte til unge musikere og samtidig skabe en uforglemmelig oplevelse for vores elever.

Vi vil gerne rette en stor tak til Pitstop og KOLDfestival for at åbne deres døre og give vores elever mulighed for at udfolde deres musikalske talenter. Det er vigtigt for os at styrke og opmuntre vores elever til at forfølge deres drømme.

Vi er stolte af drengene i CD KUL.  At se dem stå på scenen og levere en energifyldt optræden, er en påmindelse om, hvor vigtigt det er at give vores elever muligheder for at udfolde sig kreativt og opnå succes med det, de brænder for.

Lunderskov Efterskole vil vi gerne være en platform for unge talenter, og vi ser frem til mange flere storslåede øjeblikke, hvor vores elever kan skinne og dele deres passion med verden. Tak til CD KUL og til alle, der støttede dem under gårsdagens magiske koncert på KOLDfestival – I gjorde det til en aften, vi sent vil glemme! 🔥