Kom til efterskolernes dag

Kom til Efterskolernes Dag

Se, lyt og mærk, hvordan her er!

Man kan lære meget om en efterskole via hjemmesider.
Men det er først, når du kommer på besøg, at du finder ud af om skolen og du passer sammen.
Vælg ikke skole, før du har været et smut forbi Lunderskov 😉

Dansere underholder de besøgende
Forældre og børn besøger efterskolernes dag

Søndag, den 30. sep

Søndag, den 30. september 2018 holder vi åbent hus fra klokken 13 – 17.
Vi har altid mange besøgende, men sætter en ære i at give dig en personlig og individuel oplevelse.
Derfor får vi hjælp af rigtig mange tidligere elever, som kommer og viser rundt på skolen.
Så selvom parkeringspladsen er fuld og der er kø ved indgangen, så har vi også tid til dig.

Oplev Cool Performance og Varme Værdier

På den guidede rundtur kan du opleve, hvordan de nuværende elever arbejder i deres linjefag og på vores store scene, vil der regelmæssigt være små indslag fra årets første forestilling, som eleverne netop dagen før har afviklet. Forhåbentligt vil du også kunne mærke den særlige og varme atmosfære som folk siger, der er på Lunderskov Efterskole

Dansere underholder de besøgende

BEMÆRK VENLIGST

Vi har pt. stadig ledige pladser til skoleåret 19/20, men vi forventer, at der vil være venteliste til flere linjefag, når vi kommer til Efterskolernes Aften. Følg med i ledige pladser her

Se video fra sidste gang, vi havde åbent hus

Samtale – hvis du vil

Efter rundvisningen er vi klar i spisesalen til at fortælle om Lunderskov Efterskole – hvis du vil. Har du travlt, så har vi også en ‘quick-kasse’. Men har du tid og lyst til en snak om skolegang – så har vi også. I spisesalen er der forstandere, sekretær og faglærere; så det, den ene ikke kan svare på – det kan den anden. Fik vi sagt, at der naturligvis er kaffe og kage?

Glad pige kigger frem fra væg på efterskolen
Forældre ved Efterskolernes Dag

Quick-Kassen

Har du travlt med at komme videre, eller har du set det hele før og har bare et enkelt spørgsmål, så har vi i år oprettet en quick-kasse, hvor vi hurtigt kan besvare dine spørgsmål.

Ledige pladser i 19/20

Mere end 2/3 af pladserne til skoleåret 19/20 er allerede optaget. Vi forventer, at vi allerede på efterskolernes dag må begynde at oprette venteliste på flere linjefag.

Vi anbefaler derfor, at man deltager i en af vores infoaftner inden den 30. september, hvis man ønsker at gå på skolen i 19/20.
Se mere om vores infoaftner her Kom til infoaften

Elev på efterskolen

Seriøst Samarbejde og en pakke til dig

Du kan selvfølgelig tilmelde dig med det samme på Efterskolernes Dag. Tilmeldingen sker elektronisk på nogle opstillede computere. Ved tilmelding modtager du en velkomstpakke, som du kan tage med hjem.

Elev byder velkommen til efterskolen

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…