Efterskolernes Dag på Lunderskov Efterskole er slut – men det er ikke for sent!

Vi havde en fantastisk dag på Efterskolernes Dag med besøg et par hundrede familier, men selvom du missede muligheden for at opleve Lunderskov Efterskole, så fortvivl ej – vi har nemlig et par infoaftener her efteråret, hvor du også kan komme og opleve skolen, snakke med elever og møde de ansatte. Så kom endelig!

Lunderskov Efterskole er mange ting – og måske er det også et sted for dig – læs mere om infoaftener lige her under og tilmeld dig. Håber vi ses!

 

Travlt til Efterskolernes Dag? Så kom til en af vores infoaftener

Vi er klar søndag, den 26. september fra kl. 13.00 -17.00

For at give alle den bedste oplevelse, anbefaler vi, at I tilmelder jer på forhånd. På den måde får I en introduktion ved vores forstander, og vi kan nemt og hurtigt macthe jer op med et par elever, der kan vise rundt og svare på spørgsmål. 

Men vi ved godt, at dagens program kan være fyldt med besøg på andre efterskole, så derfor er der også mulighed for at dukke op, når det passer jer – I er hele tiden mere end velkomne!

 

Med tilmelding:

Undgå ventetid
Få 10 minutters intro til efterskole-ideen ved skolens forstander

 

“Tag chancen”

Du er også velkommen uden tilmelding, men der kan være lidt ventetid
Bemærk venligst, at ikke-tilmeldte skal registreres ved ankomst
(smitteopsporing)

 

Tilmeld dig Efterskolernes Dag her

 

 

Vælg mellem disse tidspunkter:

13.00 –  IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
13.30 –  IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
14.00 –  IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
14.30 –  IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
15.00 – TILMELDING IKKE LÆNGERE MULIGT
15.30 – TILMELDING IKKE LÆNGERE MULIGT
16.00 – TILMELDING IKKE LÆNGERE MULIGT

 

[]
1 Step 1

Tilmelding til Efterskolernes Dag 2021


Elevens Navn
Adresse
Postnr.
By
Telefon
Bemærkninger
0 /
Previous
Next

 

Vi har også tid til dig

Vi har altid mange besøgende, men vi glæder os til også at møde dig og give dig en personlig og individuel oplevelse. Skolen er fyldt med elever og ansatte, der glæder sig til at vise rundt og besvare spørgsmål.

Der er ingen, der kender og kan fortælle historier om skolen som vores elever. Det er dem, der lige præcis ved, hvad det handler om. Og de elsker at vise skolen frem for andre. Og så er vi selvfølgelig en masse ansatte, der elsker liv i huset. De står klar til at tage en samtale om efterskolelivet på Lunderskov Efterskole – og de svarer gerne på alle de spørgsmål, som I måtte have. 

 

 

Kom til efterskolernes
Efterskolernes Dag på Lunderskov Efterskole

MÆRK STEMNINGEN

Man kan lære meget om en efterskole på nettet.  Men det er først, når du kommer på besøg, at du finder ud af, om skolen og du passer sammen. Der er mange ting, der kan afgøre, hvilken efterskole du vælger. Et sted og starte er følelsen i maven, når du går rundt på skolen, ser faciliteter og mærker stemningen blandt elever og lærere.

Så kom endelig på besøg på Efterskolernes Dag på Lunderskov Efterskole, og mærk os – og mærk efter i dig selv.

Hvis I er forhindret i at deltage på Efterskolernes Dag, så kan I også møde op til en af vores infoaftener. Læs mere nedenfor.

Se de 8 linjefag i aktion

På den guidede rundtur kan du opleve, hvordan de nuværende elever arbejder i deres linjefag, på vores store scene og i vores TV- og Filmstudier. Du kan se små indslag fra de første produktioner, som eleverne lige har afviklet dagen i forvejen, og du kan snakke med lærere og elever om, hvad de laver, og hvorfor de har valgt Lunderskov Efterskole.

Der er fællesskaber, og så er der fællesskaber

I et stærkt og trygt fællesskab, får man mod til at afprøve nye sider af sig selv. Måske vil du gerne være lidt mere åben, lidt mere opmærksom, gøre noget skørt eller turde synge foran 200 mennesker.
Folk siger, at fællesskabet og atmosfæren på Lunderskov Efterskole er noget helt særligt.
Kom til Efterskolernes Dag og oplev om du er enig.

Dansere underholder de besøgende

BEMÆRK VENLIGST

Vi har stadig ledige pladser til skoleåret 22/23, men forventer, at der vil være venteliste til flere linjefag, når vi kommer til Efterskolernes Dag.
På på grund af Corona har mange familier ventet med at tilmelde sig indtil de fysik kunne besøge efterskolen. Det kan man nu igen og derfor forventer vi, at det går stærk med tilmeldingerne i september måned.
Følg med i ledige pladser her

Sådan tilmelder du dig Lunderskov Efterskole

Du kan selvfølgelig tilmelde dig med det samme på Efterskolernes Dag. Tilmeldingen sker elektronisk på nogle opstillede computere. Ved tilmelding modtager du en velkomstpakke, som du kan tage med hjem samme dag.
Du kan læse mere om tilmelding som elev her.

Elev byder velkommen til efterskolen