Årets London-tur er netop afsluttet.

I fredags kom alle elever og lærere  hjem fra en hård, men god uge, med mange oplevelser. Museer, workshops, shopping, mad, sightseeing, teater og gys og gru i London Dungeon. Fødderne var ømme, men humøret var højt. En udlandstur i efterskolen er ikke en ferie, men en rejse hvor eleverne skal have en masse kulturelle indtryk og lære at være på egen hånd i en storby. London er en perfekt by at være på udlandstur i, ikke mindst pga. at befolkningen selvfølgelig snakker engelsk, men også fordi London har så mange tilbud til sådan nogen som os.

Hvert år specialdesigner vi en dag til de forskellige linjefag, så de ting vi laver giver mening for de enkelte elever. Det kan i f.eks. se i vores vlogs fra dag 2, hvor vi følger henholdsvis Teaterlinjen og Danselinjen. I løbet af ugen optog forskellige grupper af elever nemlig videoer, som er blevet til ialt 5 vlogs. Disse vlogs kan findes på vores youtube-kanal, så vi anbefaler at i lige slår et smut forbi.

Se et glimt af hvordan det går for sig når vi er i London her: https://www.youtube.com/watch?v=0cJVRBRR8s4