Mens vi går og glæder os til at få påskeferie, vender vi lige op og ned på det hele de sidste 3 hverdage før ferien. Vi holder nemlig påskeuge og skal lave en masse forskellige aktiviteter, der til sidst skal ende ud i vores egen gudstjeneste onsdag eftermiddag.

Ugen blev sat igang med en gennemgang af Passionshistorien, eller Jesu lidelse og død, som egentlig rummer alle de følelser der er mellem mennesker. Både gode og dårlige egenskaber som finder frem til overfladen i vores hverdag; lige fra kærlighed til had, noget eleverne også kan relatere til.

Ugen byder bl.a. på “vandring på havets bund”, hvor vi skal ud og gå på Vadehavet. Der vil også være et udvalg af workshops under emnerne: Magt/afmagt og tomhed/tro, hvpor man kan vælge imellem Stage Fight, Lyrisk Dans, Graffiti, Photo-comic og Retorik. Vi skal også hav et påskeløb hvor vi skal løbe med æg på skeer og kaste med æg. Sidst men ikke mindst har vi gudstjenesten, som vil indeholde både gospel-musik og sang, udsmykning m.m.

Så er vi rigtig klar til at sætte os ved påskefrokosten og vide hvad det hele egentlig handler om. Det er nemlig mere end sild og snaps og påskeæg.

God påske!