Tak for en fed søskendeweekend!

Vi prøver altid at gøre vores weekender på Lunderskov Efterskole til noget særligt. Men i januar har vi de sidste to år afholdt en søskendeweekend, hvor vores elever kan tage deres mindre søskende med til overnatning på skolen. Vi er stadigvæk i en slags efterskole-ekstase efter at have haft hele 45 energiske søskende i alderen 8-14 år på besøg i 24 timer på Lunderskov Efterskole. Det har været en weekend fyldt med aktiviteter, grin og uforglemmelige øjeblikke.

Vores mål med søskendeweekenden var klart fra starten: give de yngre søskende en smagsprøve på efterskolelivet. Og med introlege, perleplader, gemmeleg og meget mere på programmet, har vi ikke skuffet. Fra morgen til aften var der fart på, og vores elever, både dem med og uden søskende, var i deres es som arrangører af en uforglemmelig weekend.

Det hele startede med velkomstlegene, der straks fik isen brudt. Efterfølgende kastede vi os ud i en bred vifte af aktiviteter, der spændte fra traditionelle efterskolepligter som tjanser og aftensamling til mere legende indslag som fotoløb, badmintonturneringer og perleplade-sessioner. Bingo, photoshoot, dans og karaoke runded’ op for en dag, der nærmest føltes som et eventyr.

Vi er særligt stolte af vores elever, der tog ansvar og engagerede sig fuldt ud i at gøre denne weekend til noget særligt. De stod for planlægningen og udførelsen af hvert eneste arrangement, hvilket gjorde det hele ekstra specielt. Det var ikke kun sjovt for søskende, men også en oplevelse af fællesskab og ansvar fra vores egne elever. Det er weekender som d enne, der forhåbentlige går i mindebogen.

Så tak for en fremragende søskendeweekend! Det har været en sand fornøjelse at låne jeres (ekstra) børn og give dem en smagsprøve på, hvor fantastisk efterskolelivet kan være. Vi håber, at I alle tager gode minder med hjem, og vi ser allerede frem til næste gang, vi kan invitere jer til en lignende oplevelse.