På Lunderskov Efterskole er vi glade for at kunne tilbyde nogle fede, kreative linejfag, hvor vi kan undervise vores elever på et højt niveau og give dem appetit på mere. Linjefagene tiltrækker mange unge, der er ambitiøse med deres drømme. Vores nuværende elev, Mathias Johanning, tog for noget tid siden teten og kontaktede skuespilleren Rasmus Botoft. Han havde et håb om at få lov til at komme i praktik hos ham, og det lykkedes! Det er er godt gået!

Mathias går på vores Teaterlinje og drømmer om at blive skuespiller. Denne drøm er langt fra blevet mindre af at have tilbragt en uge sammen med en professionel en af slagsen. Her på skolen bakker vi 100 % op om vores elevers ambitioner, så det var fuldstændig klart, at Mathias skulle sendes en uge til København og få nogle gode oplevelser i bagagen.

I praktikugen overværede Mathias prøverne til det kommende Rytteriet Live, så han tilbragte en masse tid sammen med de øvrige medvirkende; Martin Buch og Bodil Jørgensen. Det er ikke alle og enhver der har fået lov til at orde med Bodil Jørgensen eller deltage i en lille reading med Rasmus Botoft, men det har Mathias! En uge med en skuespiller er travl – prøver i Glassalen, produktionsmøder og møder om kommende projekter hos Nordisk Film, og Mathias fik lov til at føle sig som en del af det hele. Vi håber ikke at det er sidste gang, at en af vores skuespillerspirer får sådan en praktik!

Mathias har skrevet en dagbog over sit forløb i København. Han har givet castingbureauet “Dansk Skuespillerkatalog” lov til at udgive den på deres hjemmeside – læs den her: https://www.dask-online.dk/web/nyhedsmodul.asp?id=6097