Pige syr hovedbeklædning

Design står aldrig stille

Designlinjen på Lunderskov Efterskole er hele tiden på jagt efter den gode stil og den meningsfulde detalje. Vi skaber udtryk, der gør indtryk. Vi skaber kostumer, tøj og andre ting, der kan bruges til noget – og som giver vores liv mere værdi. Idéerne er mange og hjernerne krøllede på vores Designlinje.

Jakob og Mads med tekst: Jakob og Mads viser rundt på skolen

MEET THE

VI SIGER

TJEK

KIG IND HOS

FOKUS PÅ

LYD&LYS ER

TEATER ØVER

I ØVELOKALE OG

Pige arbejder med pensel og guldmaling

Idéer opstår i fællesskabet

På designlinjen sidder du ikke bare og er “genial” i et hjørne. Vi udvikler idéer sammen og giver hinanden feedback på vores projekter. Sådan bliver tingene bedst. Det er meget inspirerende at være elev på designlinjen, for du møder andre krøllede hjerner og elever, der måske får øje på spændende detaljer, du ikke selv har opdaget. Besøg forsiden for at se vores andre kreative linjer her på vores efterskole

Vilde kostumer – men også meget andet!

Hvis du tror, at kostumedesign kun handler om at finde et jakkesæt eller en kjole, der passer – så tro om. Hos os er kostumerne ofte vilde, ekspressive og en vigtig del af en forestilling eller film. Vi udvikler kostumer, ligesom vi udvikler andre idéer – om at gøre en forskel.

Designere tilpasser kostume til forestilling
Pige i rum med giner i baggrunden

Design er kreativ problemløsning

Design er til for at vores liv skal blive smukkere og bedre. Sammen med kreativiteten hører også godt håndværk. Vi kommer igennem en masse discipliner inden for faget som farvelære, materialelærer og komposition. På designlinjen arbejder vi ofte med ting, der først har været brugt til noget andet først. Det giver noget helt særligt til arbejdet, at vores materialer har en historie. Spørgsmålet er så, hvad rullen med bobleplastic eller stoffet fra “genneren” skal blive til. Det finder vi sammen det bedste bud på.

Signe er lærer på Designlinjen

Signe Øwre

Signer altid på jagt efter den gode idé. Som hun siger “Ideer er der masser af, men de virkeligt gode – dem skal man lede efter”. Signe er uddannet håndarbejdslærer og magter både alt det håndværksmæssige og alt det vilde, skøre og kreative. Signe elsker guld. Jo mere guld – jo bedre.

Mette er lærer på designlinjen

Mette Bjerre

Mette er billedkunstlærer og kan lære dig at tegne og male dine idéer frem. Mette elsker at hænge ud i designlokalet med en kop te – også selvom hun egentlig har fået fri. Og så kan Mette strikke – samtidigt med stort set alt.

Mere info om linjefagene

Hvor mange linjefagstimer får du? Hvilket niveau kan du forvente? Kan du skifte linjefag undervejs? Har du flere spørgsmål, så har vi svarene.

Se mere om antal timer, niveau og andre generelle oplysninger om linjefag

Og her på forsiden kan du se de andre linjefag vi har her på efterskolen

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…