Kok med harmoni af madvarer

Kok søges

Vi søger endnu en dygtig kok til Lunderskov Efterskole. Sammen med vores nuværende kok, der leder køkkenet og resten af teamet skal du være med til at videreudvikle det moderne efterskolekøkken.

Vi har et helt nyt og fantastisk køkken fra 2019 og mange gode kolleger i og uden for køkkenet, og vi har 180 dejlige unge mennesker, der altid gerne vil vide, hvad vi skal have at spise i dag.

Se dine kommende kolleger her

Du er kok eller har en ernæringsuddannelse. Du er idérig i et køkken, og forstår at lave mad, der falder i de unges smag. Du er effektiv, omgængelig og trives godt blandt unge mennesker. Vi har en god tone i vores køkken og på vores skole – ikke nogen kokkejargon her 🙂

Da vi er en kostskole må du regne med skiftende, forskudte og delte arbejdstider. Der vil være brug for dig såvel i dagtimer, om aftenen og i weekender. Ind imellem har vi større arrangementer, hvor skolen er vært for mange mennesker udefra og disse arrangementer vil også være en del af dit arbejde.

Ansættelse: Snarest muligt. Der er ingen ansøgningsfrist, men vi holder første samtalerunde i uge 45.

Løn og ansættelsforhold efter aftale.

Interesserede bedes sende en ansøgning eller spørgsmål til forstander Irene Stapel Melander på  ism@lunderskov-efterskole.dk