Kom til efterskolernes dag

Kom til Efterskolernes Aften

Se, lyt og mærk, hvordan her er!

På vores hjemmeside kan du lære meget om Lunderskov Efterskole
Men det er først, når du kommer på besøg, at du finder ud af om skolen og du passer sammen.
Kom forbi til Efterskolernes Aften eller til en af vores mange Infoaftner.

Dansere underholder de besøgende
Forældre og børn besøger efterskolernes dag

Onsdag, den 8. januar 2020

Onsdag, den 8. januar 2020 holder vi Efterskolernes Aften klokken 18-21
Vi har altid mange besøgende, men sætter en ære i at give dig en personlig og individuel oplevelse.
Så selvom parkeringspladsen er fuld og der er kø ved indgangen, så har vi også tid til dig

Efterskolernes Aften for dig og din familie

Vi holder skolen åben og har gang i linjefagene for, at I bedre kan danne jer et indtryk af, hvordan det er at være her til dagligt. – Mød eleverne, tal med lærerne, oplev stemningen og tag en snak over en kop kaffe om det, I oplever. Måske er det noget for dig.

Dansere underholder de besøgende

BEMÆRK VENLIGST

Vi har kun ganske få pladser tilbage til skoleåret 20/21.
Men i skoleåret 21/22 har vi stadig god plads.

Følg med i ledige pladser her

Samtale – hvis du vil

Efter rundvisningen er vi klar i spisesalen til at fortælle om Lunderskov Efterskole – hvis du vil. Har du travlt, så har vi også en ‘quick-kasse’. Men har du tid og lyst til en snak om skolegang – så har vi også. I spisesalen er der forstandere, sekretær og faglærere; så det, den ene ikke kan svare på – det kan den anden. Fik vi sagt, at der naturligvis er kaffe og kage?

Glad pige kigger frem fra væg på efterskolen
Forældre ved Efterskolernes Dag

Quick-Kassen

Har du travlt med at komme videre, eller har du set det hele før og har bare et enkelt spørgsmål, så har vi i år oprettet en quick-kasse, hvor vi hurtigt kan besvare dine spørgsmål.

Seriøst Samarbejde og en pakke til dig

Du kan selvfølgelig tilmelde dig med det samme på Efterskolernes Aften. Tilmeldingen sker elektronisk på nogle opstillede computere. Ved tilmelding modtager du en velkomstpakke, som du kan tage med hjem.

Elev byder velkommen til efterskolen

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…