Kom til Efterskolernes Aften

Efterskolernes Aften

Onsdag, den 10. januar 2018 holder vi åbent hus fra klokken 18-21. Vi har altid mange besøgende, men sætter en ære i at give dig en personlig og individuel oplevelse. Skolens elever og lærere er klar til tage i mod jer.

Forældre og børn på vej rundt på skolen
Dansere i stuepigeunifomer laver ansigter

Oplev Cool Performance og Varme Værdier

På den guidede rundtur kan du opleve, hvordan de nuværende elever arbejder i deres linjefag og på vores store scene, vil der regelmæssigt være små indslag fra linjefagene. Forhåbentligt vil du også kunne mærke den særlige og varme atmosfære som folk siger, der er på Lunderskov Efterskole

BEMÆRK VENLIGST

Vi har pt. stadig ledige pladser til skoleåret 18/19, men vi forventer, at der vil være venteliste til flere linjefag, når vi kommer til Efterskolernes Aften. Følg med i ledige pladser her

Se video fra sidste gang, vi havde åbent hus

Samtale – hvis du vil

Efter rundvisningen er vi klar i spisesalen til at fortælle om Lunderskov Efterskole – hvis du vil. Har du travlt, så har vi også en ‘quick-kasse’. Men har du tid og lyst til en snak om skolegang – så har vi også. I spisesalen er der forstandere, sekretær og faglærere; så det, den ene ikke kan svare på – det kan den anden. Fik vi sagt, at der naturligvis er kaffe og kage?

Glad pige kigger frem fra væg
Forældre ved Efterskolernes Dag

Quick-Kassen

Har du travlt med at komme videre, eller har du set det hele før og har bare et enkelt spørgsmål, så har vi i år oprettet en quick-kasse, hvor vi hurtigt kan besvare dine spørgsmål.

Seriøst Samarbejde og en pakke til dig

Du kan selvfølgelig tilmelde dig med det samme på Efterskolernes Aften. Tilmeldingen sker elektronisk på nogle opstillede computere. Ved tilmelding modtager du en velkomstpakke, som du kan tage med hjem.

Pige kigger lige på dig

Sig du kan li' os

Følg hverdagen og det, vi er optagede af…